SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 03.06.2020  – MANAUS/AM

 

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 03.06.2020  – MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, glej na mojega Sina Jezusa v mojem naročju in srečal boš resnično ljubezen in imel boš moč, da boš hodil z večjo vero  in zaupanjem  v tem svetu, ko boš razglašal njegove večne resnice in njegovo Božjo ljubezen do duš. On je tisti, ki bo prišel na oblakih neba in vse oči ga bodo videle, tudi tisti, ki so ga prebodli in vsi narodi na zemlji bodo žalovali zaradi njega. On je Alfa in Omega, on, ki je, ki je bil in ki pride, Prvi in Zadnji, tisti, ki živi. Bil je mrtev; toda kot vidite je živ na vekov veke in ima ključe Smrti in Brezna.

Ko ti nimaš moči in ne moreš ničesar storiti, lahko stori on in bo storil!

Kadar ti skušajo preprečiti, da bi govoril o njegovih besedah in njegovi ljubezni, ki sta večni, spomni se, kaj je rekel: nebo in zemlja bosta prešla, a moje besede ne bodo prešle. Zaradi tega, sin moj, skrbno opravljaj Gospodova dela, sveto skrbi za njegov vinograd, ker preudaren služabnik je tisti, ki ga Gospod ob vrnitvi najde čuječnega. Temu hlapcu bodo zaupane vse njegove dobrine.

Vsa preganjanja in prezir do Božjih del niso nič drugega kot duhovna zavist, posajena in gojena v srcih ljudi. Zavist, gnezdena v srcih ljudi povzroča dušam veliko škodo. Koliko duš se je zaradi zavisti pokvarilo. Mnogi žalostijo Božjega Svetega Duha s katerim so bili zapečateni za dan odrešenja. Osvobodite se torej vsake grenkobe, negodovanja in jeze, kričanja in klevetanja, pa tudi vsega zla.

Iz zavisti se rodi laž. Spomni se, kaj je Peter rekel Ananiji: Ananija, ker ti je Satan napolnil srce, da bi lagal Svetemu Duhu…, nisi lagal ljudem, ampak Bogu. Kdor laže Svetemu Duhu zanika njegovo božanstvo, ker On je Bog. Greh proti Svetemu Duhu vodi v smrt duše, ker Sveti Duh ne more prebivati v zavistni in lažnivi duši, ki ga odganja od znotraj, zaradi njene zlobe.

Vstopi v moje Prečisto Srce in naučil se boš resnične Modrosti, ki prihaja od Boga in tako boš prijeten njegovemu Božjemu Srcu in prejel boš od njega še več v tvojem življenju, nove blagoslove in nove milosti, ki bodo osvetljevale in vodile tvoje korake. Ljubi, ljubi, ljubi moj sin, ker samo tisti, ki živijo v ljubezni bodo podedovali nebeško kraljestvo!

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja