SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.09.2019 – MANAUS/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes in vas prosim, da ostanete trdni na poti spreobrnjenja, ki vam jo kažem, ker Bog  želi vsakega izmed vas v nebesih. Ne opustite molitve. Ne pustite premagati se preizkušnjam življenja in ne težavam, ki jih srečujete na vaši duhovni poti.

Satan je razjarjen in želi mnoge duše voditi na pot pogubljenja, ki vodi v večni ogenj. On uporablja vsa sredstva, da bi mnoge mojie otroke dosegel z njegovimi napakami in jih popolnoma oddaljil od Boga. Molite, otroci moji, veliko molite in naj vsak trenutek bo molitev in izredno sečanje z Bogom. Mnogi vaši bratje ne molijo, zato zapuščajo Cerkev mojega Sina Jezusa in privlačnost vere, da sledijo hudiču, svetu in grehu.

Še vedno boste videli, da se bodo dogajajo strašne stvari znotraj Božje hiše in ostali boste presenečeni, ko boste videli koliko služabnikov Boga bo padlo v greh in pomanjkanje vere.

Molite za Sveto Cerkev, upognite svoja kolena na tla in prosite Božjo luč in usmiljenje Boga za duhovščino, kajti Bog bo  prečistil mnoge svoje Služabnike, ki živijo dvojno življenje in mnoge vernike vodijo v zmoto.

Glej, mogočni Gospodov laket  se bo močno spustil na svet, da bi očistil grešnike in osvobodil tolikega zla njegove sinove, Jaz vas ljubim ne ne želim vaše nesreče, ampak večno zveličanje.

Molite, molite Rožni venec vedno bolj, za dobro človeštva in za mir v Braziliji. Prosite Boga usmiljenja za Brazilijo, ker v kratkem lahko pridejo veliki konflikti, če moji otroci ne bodo molili in ne bodo delali pokore.

Amazonija bo veliko trpela, če me ne poslušate in ubogate. Vrnite se Bogu in zapustite greh. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha, Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja