SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 27.09.2019 MANAUS/AM

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 27.09.2019 Manaus/AM

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, to je čas, ko človeštvo v moji Cerkvi vidi dve osebi oblečeni v belem. Eden je Peter, drugi pa Savel.

Savel. Savel, Savel, zakaj me preganjaš? Jaz sem Jezus, ki ga ti preganjaš! (Apd 9, 4-5)

Moj sin, upogni svoja kolena na tla, ker boste videli, da se v moji Cerkvi dogajajo strašne stvari. Toda, v času, ki sem ga določil, bodo moji Angeli po mojem naročilu izruvali plevel, ki je zrasel med mojo pšenico. Izruvali bodo drugega za drugim in vrgli v ogenj, da se sežge. Molite  in prosite vse naj molijo, da ne bi izgubili vere in ne bi obupali. Molitev, žrtev, pokoro prosim od vseh. Kdo me hoče poslušati? Že veliko časa kličem človeštvo , vendar me ne sliši.Ne želi poslušati moje Svete Matere, jo žalijo in govore, da se ne prikazuje v teh časih, v teh dneh.

Nehvaležno človeštvo! Tako globoko boš padlo in ne bo nikogar, kda bi te potolažil, kerse nisi zmenilo za prošnje in solze moje Brezmadežne Matere.

Vrni se, dokler še moreš, saj bo prišel dan, ko ne boste mogli storiti ničesar več in videli boste bolečina in jokanje, ki vam pade na glavo.

Tu sem s svojim Srcem v roki in vas kličem, zato poslušajte glas vašega Boga, ki hrepeni po vašem spreobrjenju in kesanju.

Vrni se, vrni se, ker so vaši dnevi na nitki, preden se življenje na obličju zemlje prečisti in prenovi.  Tu sem, da vas blagoslovim in  potolažim. Sprejmite mojo ljubezen, sprejmite moj klic in našli boste življenje in mir.

Blagoslavljam te.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja