SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA 16.09.2019 MANAUS/AM

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA 16.09.2019 MANAUS/AM

Moj sin,človeštvo je prišlo v svojem grešnem življenju prišlo do viška. Ta čas je odločilen v boju med Ženo Obdano s Soncem in Rdečim Zmajem. Na kateri 

Človeštvo je prišlo in živi čase zadnjih preizkušenj. Blagor tistim, ki se ne bodo  pustili zavesti in mi zvesti do konca.

Bojuj se moj sin, bojuj se za resnico. Ne imej strahu v tej bitki. Ta boj se zmaga z resnico izgovorjeno z mojimi usti: Moja beseda je resnica in vam prinaša večno življenje.

Jezus je govoril vsem:

Da zmedete napuhnjene in ponosne in jih utišate, morate oznanjati pogumno, neustrašno in z vero mojo besedo, ki življenje in resnica.

Zapomnite si: Če  je Bog za nas, kdo je zoper nas? (Rim 8,31)

Ne bojte se, ne pustite se premagati preganjanju in sovraštvu tega sveta. (Janez 15,18)

Jezus je govoril meni:

Moj sin, ne boj se človeške hudobije, ne zameri tistim, ki so Satanovi instrumenti in jih uporablja, da bi  te utišal, te napadal in ranil. Bolj ko te preklinjajo željni tvoje sramote,  zla in želijo povzročiti tvoj padec, trikrat več te blagoslavljam in te dvigam in napolnjujem z mojo lučjo, močjo, milostjo in svetostjo, ki prihaja od mojega Duha.

Ne skrbi za strup, ki ga razširjajo proti tebi in proti temu DELU, zaradi zavisti, ki je prevzela njihova srca, ker sem te poklical in izbral.

Jaz sem Tisti, ki ti pripravlja mizo, pred očmi tvojih sovražnikov (Ps 23). Mazilil sem te z mojim svetim oljem in tvoj kelih prekipeva od radosti in milosti, ki ti jih dajem vsak dan, zaradi ljubezni in časti mojega Svetega Imena.

Kar se tiče tvojih sovražnikov bom storil z njimi tako, da popijo kelih lastnega strupa in zavisti. In ti, nekega dne, vztrajajoč v tem DELU in pričevanju o njem, boš rešil sebe in vse tiste, ki te poslušajo (1Tim, 16), živel boš nekega dne za vedno v mojem večnem domovanju, skupaj s tistimi, ki sprejmejo to DELO, na veke vekoV. Sprejmi moj blagoslov in moj mir. Ljubim te. Hvala, da si me poslušal.

Blagoslavljam te!

Poslušal sem Jezusov glas, ki mi je dal to sporočilo. Ko sem odšel od doma sem videl Jezusa na nebu z razprtimi rokami, zgornjo polovico telesa. Imel je krono v njegovi desni roki. Dejal mi je:

Očistil bom Amzonijo njenih grehov. Bodi zvest do smrti in dal ti bom venec življenja( Raz 2,10)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja