SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.02.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.02.2019

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša mati, srečna zaradi vaše prisotnosti tu na tem mestu, kjer se delijo velike milosti za vas in za vse človeštvo.

Bog vas po meni kliče k spremembi življenja. Ne izgubljajte časa s tem, ko želite živeti v grehu. Bojujte se za nebeško kraljestvo, živite najbolj čisto življenje, molite in očiščujte vaša srca vsakega greha v sveti spovedi.

Ne obupujte. Veliko je preizkušenj, a mnogo večja je moja ljubezen Matere za vas in za vaše družine. Mnoga srca so ranjena zaradi greha, ker nikoli ne poslušajo Boga. Mnogi žalijo Gospoda s tolikimi nezvestobami, da Srce mojega Sina trpi in krvavi zaradi tolike bolečine in upornosti. Posredujte za dobro človeštva, ker v zelo kratkem bodo mnogi jokali zaradi izgubljenega časa, ko so živeli življenje brez Boga.

Je čas mnoge molitve, da se pokesate vaših grehov, se ponižate in spoznate svojo ničevost pred Bogom in on bo imel usmiljenje z vsakim od vas.

Moje Srce veliko trpi zaradi vaših grehov in pomanjkljivosti. Ne grešite nikoli. Ne žalite več Našega Gospoda, živite za Boga, živite za nebesa, ker nič na tem svetu se ne more primerjati z božjo slavo v nebesih.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja