SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 11.02.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 11.02.2019

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, razširjaj moje besede ljubezni, opominjanja in kazni, ker so mnogi slepi in ne vedo kateri poti slediti, zaradi tistih, ki izgubljajo luč in svetost njihovih duš z nečistostjo in grehi.

Napiši kar si prebral, ker te besede so za te čase, za to pokvarjeno generacijo brez Boga, za moje Služabnike, ki ne skrbijo več za mojo Cerkev, niti ne za resnico, ki sem jo zapustil in so se jo učili. Mnoge duše se kvarijo, ker sledijo poti pogubljenja zaradi teh pastirjev duš, ki so postali grabežljivi volkovi, nevredni svojega poslanstva in  poklica.

Moli, zadoščuj in daruj velike žrtve in pokore za spreobrnjenje grešnikov, ker bo moja pravičnost močno udarila prebivalce zemlje in ožgala njihove grehe z ognjem.

Pohitite, da se reši čim večje število duš za slavo mojega kraljestva, v nasprotnem primeru bo velika moja bolečina in moja žalost, zaradi tistih, ki bodo umrli v njihovem uporništvu in nehvaležnosti do moje Božanske Ljubezni, ker niso znali kako izkoristiti  zaslug mojega trpljenja in moje dragocene Krvi, prelite za njihovo večno zveličanje.

Tolaži moje Božje Srce, ker je že bilo preveč žaljeno in sramoteno. Sprejmi moj mir. Dajem vam moj mir, mojo luč, da boste imeli razsodnost za zmago vseh napadov in pasti tistih, ki hočejo prikriti svoje napake,  ki jih povzročajo peklenski duhovi.

Tu sem z vami in vas nikoli ne zapustim. Sprejmite moj blagoslov in moja moč, naj ostane v vaših srcih, ki jih v  tem trenutku polagam v svoje Srce. Blagoslavljam vas!

Iz Svetega pisma:

Aqueles que guiam este povo são os mesmos que o desorientam, e aqueles que são guiados deixam-se seduzir e ser conduzidos ao erro. (Isaías 9:16)

(Prevod: Tisti, ki vodijo to ljudstvo so tisti, ki jih zmedejo, in tisti, ki so vodeni se pustijo zapeljati  in biti vodeni v napake. )

15Vodniki tega ljudstva so zapeljivci

in tisti, ki jih vodijo, so pogubljeni. Iz 9,15.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja