IZPROŠENA MILOST NARAVNE SMRTI ZA SANJO PERTOCI IZ SOVJAKA (SV.JURIJ OB ŠČAVNICI) 23.02.2019

SVETI JOŽEF JE SANJO ODPELJAL V NEBEŠKO DOMOVINO

Draga Sanja, sestra Vesna, mama Dragica, oče Slavko,

V teh težkih dneh je bila z Vami vsa Slovenija, vsi smo dihali za Sanjo. Eni z zbiranjem sredstev, ki bi Sanji omogočila evtanazijo, drugi pa smo se zbrali v molitvi. Ne vemo, koliko nas je bilo, to ve le Bog. Za Sanjo smo prosili nebeškega Očeta, darovale so se svete maše zanjo. Sanja nas je povezala, v želji, da naredimo nekaj dobrega in od Jezusa izprosimo njeno naravno smrt. Naša goreča in vztrajna molitev k svetemu Jožefu, zavetniku umirajočih, je obrodila sad. Ko se je zdelo, da nas bo zbiranje sredstev za evtanazijo prehitelo, je Bog na našo prošnjo naredil čudež in po posredovanju svetega Jožefa Sanjo vzel k sebi.

Dragi domači in svojci, za Sanjo nismo molili le zdaj. Odkar se je prvič pojavila njena zgodba v medijih, pred leti, smo začeli moliti zanjo. Ker smo bili pod vtisom čudežnega ozdravljenja male Neže Arnolj, ki ji je prav tako grozilo, da jo bodo preprosto odklopili in jo poslali na drugi svet, smo verjeli, da bo sveti Jožef izprosil milost ozdravljenja tudi za Sanjo. Takrat ni bilo željenega čudeža. V teh dneh smo se ponovno organizirali v vztrajni molitvi za Sanjo. Ne le v Sloveniji, molilo se je po več krajih Evrope in celo preko oceana. Zanjo je pred Bogom prosil tudi znani brazilski videc iz Itapirange, g. Edson Glauber.

Bog je še enkrat pokazal, da ljubi svoje ljudstvo, če le to ljubi njega. Želimo Vam le povedati, da je Sanjina naravna smrt sad uslišane goreče molitve naših molivcev, pa tudi vseh drugih, ki niso z nami povezani, a so verjetno tudi molili za Sanjo.

Veselite se, kajti sedaj imate priprošnjico v nebesih in mogočnega priprošnjika svetega Jožefa, ki je rešil že veliko povsem nemogočih in za človeka brezizhodnih situacij. Neža Arnolj in Sanja Pertoci sta le dva primera, o katerih smo spregovorili javno. A tu se seznam čudežev za slovenski narod in njegove sinove in hčere ne konča. Ni nezanemarljivo, da smo v obdobju 30 dnevne priprave na praznik svetega Jožefa, ko molimo vsakodnevno molitev plašča svetega Jožefa. Na sedmi dan te priprave je Bog naredil po priprošnji svetega Jožefa čudež in vzel Sanjo v naravni smrti k sebi.

Na koncu lahko napišemo besede svetega Pavla: »Dober boj sem izbojeval, tek dokončal, vero ohranil.« (2 Tim 4,7).

Čudež naravne Sanjine smrti in mnogo drugih čudežev nas je utrdilo v veri in nam dalo novih moči, da se bomo še bolj izročali v varstvo zavetnika Slovenije svetega Jožefa. Vsem Slovencem želimo, da se ga oklenejo in za vedno spremenijo svoje življenje. Nam ga je že, Vam ga spreminja, mnogim pa ga še bo.

Z iskrenim sožaljem žalujočim domačim in v upanju, da se nekoč vsi srečamo v nebeški domovini,

Molilci in častilci svetega Jožefa in njegovega rečistega srca

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja