SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.08.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.08.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes prosit vas molitve, spreobrnjenja, odpuščanja in zaupanja. Ne imejte strahu pred preizkušnjami in križem. Po njima Gospod pripravlja nove milosti, ki jih vi sedaj ne morete razumeti, a jih boste razumeli kasneje.

Bog vas nikoli ne zapusti. On je bližje ob vas s svojo ljubeznijo, kot si lahko predstavljate. Imejte vero. Imejte zaupanje. Na koncu bodo naša tri Sveta Srca zmagala.

To je čas, ki ga popolnoma darujte Gospodu za odrešenje duš, ki so v nevarnosti, da se pogubijo za večno.

Bojujte se za nebeško kraljestvo, bojujte se, da bi bili nekega dne ob strani mojega Sina Jezusa, v slavi njegovega kraljestva.

Premišljujte življenje svetnikov in preizkušnje, ki so jih morali prestati v imenu Boga in našli boste odgovore, moč in luč, da nadaljujete svojo duhovno pot.

Moj sin je danes ob tvoji strani postavil Sveto Gemmo, Sveto Tereziko iz Lisieja, Sveto Ivano D’Arc. One ti bodo pomagale v najbolj težkih časih tvojega življenja in te vodile, da boš vedel kaj moraš storiti v imenu mojega Sina Jezusa. Uči se od njih pripadati Bogu.

Jaz sem vedno ob tvoji strani s svojo ljubeznijo Matere in te nikoli ne zapustim. Dajem ti svojo ljubezen in dajem jo vsem mojim otrokom, ki se zatekajo k mojemu Materinskemu posredovanju.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja