SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.08.2015

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.08.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da molite z ljubeznijo in  predanostjo za spreobrnjenje in rešitev družin vsega sveta.

Družina, ki ne moli skupaj ne more ostati mnogo časa na sveti poti k Bogu.

Veliko molite, moji otroci, ker satan uničuje mnoge družine zaradi pomanjkanja molitve in ljubezni znotraj njih.
Jaz sem tu, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce, kakor tudi vaše družine tako, da so varne pred nevarnostmi za dušo in telo.

Molite k Svetemu Duhu, da vas razsvetljuje vedno bolj in vam pokaže resnično pot, kateri  morate slediti in, ki vodi v nebeško kraljestvo.

Jaz vas ljubim in vam dajem svojo ljubezen in blagoslov. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je bila v tišini nad vsakim izmed nas in prosila Gospoda za nas in naše družine. Govorila je z menoj nekatere osebne stvari za moje življenje, o Itapirangi in o delu (poslanstvu Itapirange*) S svojim materinskim pogledom mi je dajala zaupanje in upanje v Božjo ljubezen in njeno materinsko ljubezen. Ko nas je blagoslovila in dvigala v smeri neba, kjer je šla mimo, je za seboj pustila  pot iz luči in se pojavila na vrhu, na desni in levi strani Jezusovega Srca, njenega Brezmadežnega Srca in Srca Sv. Jožefa, ki je sijalo v obliki luči.

Razumel sem, da se moramo vedno posvetiti Svetim trem Srcem Svete Družine : nas, naše družine in naučiti to posvetitev tudi vse družine vsega sveta.

*moj opis zaradi razumevanja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja