SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.08.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.08.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, ne boj se nič. Jaz, tvoja Mati sem s teboj. Nikoli te ne zapuščam in te nikoli ne bom. Dajem ti nekoliko moje moči, da nadaljuješ tvoje poslanstvo – biti pričevalec mojih besed in moje Materinske ljubezni.

Moli za nehvaležne otroke, ker jih je toliko tistih, ki s strašnimi grehi ranijo Srce mojega Božjega Sina

Sen tu, pred teboj z vso mojo Materinsko prisotnostjo, da bi ti imel gorečo željo po Bogu in nebesih. Bodi od Gospoda, izroči sebe, svoje življenje in svojo  voljo v njegove roke.

Dovoli, da te Božja ljubezen popolnoma objame in nič več v tvojem življenju ne bo težko in oteženo, ker ljubezen mojega Sina poravna in olajša še tako težka bremena.

Moj Sin te sedaj prečiščuje bolj kot kdaj koli po križu in trpljenjih, toda ne skrbi, ker kadar minejo, če se pustiš napolniti z Božjo ljubeznijo in milostjo, boš prenašal vse v velikem miru in spokojnosti in boš dosegel velike zasluge, ki jih je Gospod pripravil tistim, ki jih je poklical in izbral..

Pred leti sem ti dejala, da te bom postavila ob stran mojega Sina Jezusa. Kar sem ti dejala v preteklosti se ni spremenilo. Naj te besede te napolnijo z veseljem, korajžo in naj potolažijo tvoje srce.

Jaz te ljubim in ti dajem mojo Materinsko ljubezen. Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja