SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.04.2015

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, sem tvoja Mati, prihajam iz nebes prosit za molitev, odpuščanje, mir in spreobrnjenje. Moli za človeštvo, ki noče vedeti za Boga in niti za Nebeško kraljestvo.

Vse moje otroke kličem k spreobrnjenju, a oni me ne poslušajo. Prosim, da mi odprejo svoja srca, a oni se ne želijo odpreti Božji milosti.

Nekega dne, ki ni tako daleč, se bodo mnogi kesali, da so ostali gluhi za Božji klic. Želeli bodo moliti in spremeniti življenje, a bo pozno, ker so zamudili čas Gospodovega mimohoda, ki jih je klical, da mu sledijo. Reci mojim otrokom naj ne bodo neposlušni. Bog ne mara neposlušnosti njegovim Zapovedim in njegovemu nauku.

Zelo kmalu bodo mnoge napake vedno bolj razglašene kot resnica in zlo in greh bo v Božji hiši, kot če bi bile normalna stvar.

Bori se za božje kraljestvo. Nosi tvojim bratom mojo Materinsko ljubezen. Moja ljubezen ni sprejeta kot bi morala biti.

Moli, moj sin, da tolažiš Srce tvoje Matere. V tem Srcu boste ti in tvoji bratje našli mir in Boga. Jaz vas ljubim in vam želim vedno dati moč, pogum in luč, da z zaupanjem in vero sledite Gospodovi poti. V tej noči dajem tebi in vsem tvojim bratom velike milosti, da bi vedno ostali zvesti Gospodu, do konca.

Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja