SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.02.2017

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, Kraljica Rožnega Venca in Miru, prihajam iz nebes, da vas prosim za molitev z vero in s srcem, za dobro sveta in za mir.

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. V tem postnem času naj bodo vaša srca odprta za njegovo ljubezen. Pokesajte se svojih grehom in živite novo življenje združeno z Bogom.

Naj se v vaših domovih premišljuje Križev pot mojega Sina in častite njegov križ. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca, ljubljeni moji. Govorim vam, ker vas želim voditi po varni poti, ki vodi v nebesa.
Mnogi vaši bratje me ne poslušajo, ne želijo se spreobrniti in moje Srce Matere veliko trpi, ker mnogi ti otroci hodijo po poti, kjer se sreča hudič, ki želi požreti njihove duše.

Zbudite se, moji otroci. Predramite se za Božje milosti. Sprejmite z ljubeznijo moja sporočila v vašem življenju. Svet bo kmalu utrpel veliko, strašno kazen. Povem vam, da bo velika svetloba prišla na svet in prišla bo z neba.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se. Kličem vas k Bogu sedaj, v tem trenutku, za vaše dobro, za dobro vaših družin. Poslušajte me! Molite vsak dan Rožni Venec in živite kar vas je naučil moj Sin Jezus, izročite se vsak dan njegovemu Svetemu Srcu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja