SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.02.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit za molitev, vero in zaupanje v Gospoda, ker on vas nikoli ne zapusti in bo njegovo delo ljubezni izpeljal do popolne izpolnitve.

Ljudje morejo ustvarjati ovire, morejo govoriti laži, delati skrivna dela, toda Bog vse vidi in bo storil, da bo vsa resnica prišla na dan. Ne škodujte nikomur tu na zemlji z lažmi in preganjanji, ker nekega dne boste stali pred Gospodom in odgovarjali za vsako besedo in storjeno dejanje.

Molite, da bi bili dobri in bi imeli vedno ravnovesje, razločevanje in mir, da bi znali premagati vsak napad peklenskega duha.

Jaz sem tu, da vas vabim k molitvi in spreobrnjenju. Vem, da mnogokrat greste skozi velike težave in trpljenja, toda z mojim Božjim Sinom, združeni v njegovi ljubezni, boste prejeli moč, da prenašate in premagate vsako preizkušnjo.

Molite, častite, delajte velika zadoščevanja zaradi svojih grehov in grehov vsega sveta. Jaz odpiram moj materinski plašč in vas vse dajem pod plašč, da bi bili zavarovani pred vsem zlom. Ljubim vas in vam dajem milosti mojega Brezmadežnega Srca. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja