SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.02.2018 (Vigolo)

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.02.2018 (Vigolo)

Mir z vami !

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes prosit vas, da se odločite moliti vedno bolj, sprejemajoč z ljubeznijo in vero klic, ki ga Gospod daje po meni.

Moji otroci, časi so težki. Manjka vera in molitev v življenju mnogih vaših bratov, ker mnogi nimajo moči, da bi se osvobodili greha. Nesite Božjo ljubezen svojim bratom, ki ne znajo odpustiti. Bodite združeni. Živite v svojih domovih v ljubezni in odpuščanju.  Če se ne boste naučili odpuščati ne boste mogli zaslužiti nebeško kraljestvo.

Molite rožni venec v svojih družinah, ker po posredovanju te molitve vam Bog daje velike milosti in oddalji toliko zla daleč proč od vaših družin.

Jaz sem tu, ker vas ljubim in me skrbi za vsakega od vas. To je čas, v katerem se storijo velike žalitve znotraj Božje hiše in moj Božji Sin je zelo užaljen.

Ljudje izgubljajo občutek za zvestobo Bogu in ne vedo razločevati kaj je narobe in kaj je prav, ne razločiti laži od resnice. Molite za luč Svetega Duha, da vas vodi po varnih poteh.

Samo On vam more dati luč, moč in pogum za življenje v teh težkih in temnih časih, ko hudiči iz pekla povzročajo veliko škode dušam

Bojujte se proti vsemu zlu z Božjo Besedo, spovedjo, Evharistijo, z ljubeznijo in poslušnostjo Gospodu, ker on je Zvest, nikoli nas ne zapusti.

Molite, molite, veliko molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja