Meditacija 6.5.2023 KESANJE, GREH, SPOVED

  1. marec 2012 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Odprite svoja srca Bogu. Dovolite mu, da je vedno z vami, tako da se, otroci moji, izogibate vsemu, kar je vzrok, da padate v greh. Prenehajte grešiti tako, da se pogosto kesate in spovedujete. Spovedi ne zanemarjajte. S spovedjo vas Bog očisti in osvobodi greha.

 

 

 

  1. april 2013 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Povejte svojim bratom in sestram, da se morajo, najprej pokesati za svoje grehe in jih spovedati, če želijo prejeti milosti,. Brez spovedi in brez Božje milosti ne boste nikoli mogli doseči spremem be srca, niti odrešenja svojih družin. Molite in se spreobrnite, otroci moji. Ne izgubljajte časa. Prebudite se! Vrnite se k Bogu z življenjem po njegovih božanskih zapovedih.

 

 

  1. december 2014 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Ne grešite več, otroci moji! Ne živite več v grehu. Časi so hudi, toda Božja ljubezen je močnejša od vsega in bo vedno zmagala. Jaz, vaša nebeška Mati, vas kličem v boj proti silam zla. Borite se s spovedjo, evharistijo in molitvijo.

 

 

  1. januar 2015 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Osvobodite se greha in spremenite svoje življenje. Božje odpuščanje ozdravlja vaša srca in vaše duše. Očistite se s spovedjo z namenom, da se popravite svojih grešnih dejanj, in se umijete v krvi mojega Sina Jezusa

 

 

  1. julij 2016 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Brez molitve ne morete premagati preizkušenj in skušnjav, ki se pojavljajo v vašem življenju. Da bi imeli moč premagati vse zlo, morate pristopiti k spovedi in obhajilu.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja