PREMIŠLJEVANJE 20′.5.2023

 

5. julij 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Otroci moji, ne izgubite svoje vere. Vera, Gospod vam jo vedno daje, samo prosite zanjo z ljubeznijo našega Boga in on vam jo bo dal. Potrebno je, da vsi molite k Svetemu Duhu. Ne pozabite, da vsi potrebujete božansko luč in dar njegove moči, da boste lahko mirno premagovali vse skušnjave, ne da bi kdaj omahnili.

6. julij 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Dragi otroci, pustite se oblikovati meni. Za vsakega izmed vas želim skrbeti tako, kot sem skrbela za svojega otroka Jezusa, ko sva še živela na tem svetu. Želim vam povedati, da sva vam jaz in moj sin Jezus vsak dan ob strani. Zapomnite si te moje besede. Služile vam bodo kot tolažba v času velikih preizkušenj in v trenutkih žalosti.
 

13. julij 1997 Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru –

Danes vam vsem podarjam svojo materinsko ljubezen in vam sporočam, da nocoj na vse vas z neba pada dež milosti. Živite moja sporočila, kajti ko me ne bo več med vami po mojih prikazovanjih, si mora vsak od vas vse zapomniti in prakticirati. Želim si, da bi lahko ostala veliko dlje, toda Jezus hoče, da je tako, in izpolnjujem njegovo najsvetejšo voljo. Izkoristite vse milosti. To so dnevi posebnih milosti.
 
 

13. julij 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Dragi otroci, prosim vas: ne grešite več. Velikokrat točim krvave solze, ker moji otroci delajo hude grehe. Bežite od greha, otroci moji. Med vas prihajam iz zelo resnega razloga. Če se ne spreobrnete, boste kmalu morali skozi velike preizkušnje. Otroci moji, molite za vse izgubljene duše. Mnogi hudo grešijo proti Gospodu in se obsodijo na pekel. O otroci, mnogi gredo v pekel, ker nimajo nikogar, ki bi molil in se žrtvoval zanje.
 

5. avgust 1996 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Vedno vam govorim: zaupajte, zaupajte, verujte in upajte! Za Boga ni nič nemogoče, tudi vaše najtežje težave ne. Jaz sem Božja Mati in za vas prosim svojega Sina Jezusa. Bodite ponižni in majhni, kajti ponižni so všeč mojim svetim očem. Ne želite biti večji od drugih. Bog je navdušen nad preprostostjo srca. Bog ljubi ponižnost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja