MEDITACIJA – BREZ BOGA NE MOREMO ŽIVETI – spoved pot vrnitve

  1. september 2007 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Znebite se grehov. S spovedjo odrežite korenino greha, ki je v vaših dušah. Izpovedujte svoje grehe, da bo Božji mir z vami. Jaz sem Kraljica miru in sem vam prišla pomagat, da bi vas združila v Božji ljubezni in miru kot prave brate in sestre. Blagoslavljam vas in vam dajem ves svoj materinski blagoslov: v imenu očeta, sina in Svetega Duha. Amen!

  1. junij 2008 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Brez Boga ne morete živeti, otroci moji. Zato se po spovedi in obhajilu približajte mojemu Sinu Jezusu in vaš mir bo zavladal v vaših domovih in v vaših življenjih.

  1. avgust 2009 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Iščite blagoslove Cerkve in ne prekletstev hudega; iščite spoved in zakramente, živite Božjo besedo in ne demonskih naukov in doktrin, ki se širijo po svetu. Bodite od Boga. Bodite od Boga. Bodite Božji.

 

  1. februar 2010 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Povem vam: častite, ljubite in poveličujte mojega Sina in On vam bo dal pravi mir. Prosite za odpuščanje svojih grehov in se vrnite k Bogu s ponižnim in skesanim srcem.

  1. november 2011 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Velikokrat pogledam v vaša srca in vidim, da so v nekaterih od njih madeži greha. Znebite se greha. Pristopite k spovedi, tisti, ki se ne spovedo svojih grehov, so v veliki duhovni nevarnosti za svoje duše. Tisti, ki ne pristopijo k spovedi, se dajejo v kremplje hudiča in postavljajo svoje noge pred vrata pekla.  Spreobrnite se! Vedno bolj iščite spoved, da vam bo Bog podelil svojo ljubezen in odpuščanje. Za vas vedno posredujem pri Bogu. Ljubite Gospoda, kajti njegova ljubezen je večna in njegovo usmiljenje neskončno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja