ZA MEDITACIJO IZ JEZUSOVIH SPOROČIL :29.6.2017; 19.6.2017; 10.6.2017

 

Jezus, 29.6.2017

Moj sin, svet je v zmedi, ker mu manjka moja luč. Cerkev je v zmedi, ker mu manjka poslušnost mojemu glasu in mojim naukom.

Mnogi moji Služabniki so kakor farizeji nekoč. govorijo in učijo a ne živijo. Zahtevajo spoštovanje in poslušnost Cerkvi a so oni prvi, ki ne živijo in ne dajo dobrega zgleda.

V preteklosti sem deja in tiste moje besede so aktualne v današnjih dneh, kako lahko vzameš bruno iz očesa tvojega brata, če sam imaš bruno v očesu? Kje so vaša dobra dela? Kje so dobri nameni in ljubezen, da bi sledili mojim svetim potem in bili priče moje prisotnosti in moje ljubezni med ljudmi?

Veliko bom zahteval od svojih nezvestih služabnikov in od tistih, ki teptajo, utišajo in maltretirajo vernike, da so praktično brez vere, ker jim ne prinašajo resnico in mojo luč.

Pojdi, prosi in ne utrudi se posredovati za mojo Cerkev in moje duhovnike. Kadar bom prišel sodinarode bom zahteval vsak cent in prejeti dar, ki je bil nepravilno uporabljen in slabo voden. Zahteval bom račun za vse ob mojem Svetem Dnevu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jezus, 19.6.2017

Moj sin, povej sem, naj jih ne bo strah Boga, ki vas ljubi z večno ljubeznijo vas ljubi. Ljubezen ne boli, ne rani, ljubezen rešuje. Želim vas vse rešiti tistega, ki vas resnično povzroča bolečine in uničuje vaše duše. Pustite, da poskrbim za vaše duše z milostmi mojega Božjega Srca. Sprejmite potrebne milosti s ponižnostjo, poslušnostjo mojim besedam in zaupajte v mojo ljubezen. Blagoslavljam te in ti dajem svoj mir!

Em 10.06.2017 – Jesus

Moj sin, resnica mora biti oznanjena, da bi vsaka laž propadla in bo satan tako ponižan in premagan. Ne boj se!… Moja ljubezen bo zmagala nad vsakim zlom in lažjo. Sprejmi mojo ljubezen in moj mir!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja