SPOROČILO KRALJICE ROŽNEG VENCA IN MIRU 3.10.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 3.10.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes blagoslovit vaše družine in vam podeliti mojo ljubezen, moje milosti in moj blagoslov.

Molite, veliko molite za rešitev sveta, ki potrebuje spreobrnjenje, ker težko žali Gospoda, mojega Božjega Sina Jezusa.

Moji otroci, brez molitve vaše družine ne morejo biti ozdravljene in obnovljene. Brez molitve ne morete razumeti veliko Božjo ljubezen za vsakega izmed vas. Odprite svoja srca za vsako besedo ljubezni, ki vam jo rečem. Prihajam iz nebes za dobro vsega človeštva, a mnogi moji otroci me ne želijo slišati in tudi ne sprejeti v svoje družine, ker jih je satan oslepil s tolikimi napakami in lažmi.

Kličem vas k darovanju molitev, žrtev, pokore za tolažbo Srca Jezusovega v zadoščenje žalitev, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov. Ne obupujte in izgubite vere. Sem vedno ob vas in sprejemam vaše molitve, da jih prinašam pred Božji Prestol. Molite, molite, molite in svet se bo odprt in sprejel ljubezen Boga.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati se je prikazala nesoč Malega Jezusa v svojem naročju. Dete Jezus je odprl plašč njegove Brezmadežne Matere. Dal mi je razumeti, da želi, da se vse človeštvo zateče pod varovalni plašč njegove Matere. Med prikazovanjem sem videl žalostno sceno: videl sem veliko ulic, v njih veliko teles ljudi, ki so padli na tla, mrtvi, notri v črnih vrečah. Naša Gospa mi je pokazala njen žalostni obraz in mi dejala: Veliko moli, da se to ne zgodi!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja