SPOROČILO SVETE DRUŽINE 29.12.2018

 

SPOROČILO SVETE DRUŽINE 29.12.2018

Danes se je prikazala Sveta Družina: Jezus, Marija in Jožef. Mali Jezus je izgledal starosti 5 let in je bil na vrhu oblaka, med Sveto Devico in Slavnim Svetim Jožefom. Njegovo oblačilo je bilo svetlo modro z malimi zlatimi zvezdicami, ki so močno sijale. Pred njim je bil globus, ki je predstavljal svet. Dvignil je svoje male roke da bi blagoslovil, a takoj so se roke zdele pretežke do te točke, da bi padle z vso močjo na globus in ga z vso silo udarile. Mali Jezus me je resno gledal in mi dejal:

Moje roke so težke nad človeštvom, zaradi njihovih groznih grehov, da ne zasluži mojih blagoslovov ampak zasluženo kazen in mojo Božjo Pravičnost.

Naša Gospa in Sveti Jožef sta hitro prijela roke Malega Jezusa, da ne bi udaril sveta. Razumel sem da so grehi, zaradi katerih Jezus bi Jezus udaril svet s svojimi rokami so grehi nečistosti, posebno grehi proti nravnosti, strašni grehi prešuštva in grehi droge. Naša Gospa mi je z žalostnim a usmiljenim pogledom dejala:

Prosite mojega Božjega Sina odpuščanja, da ste ga žalili s strašnimi grehi. Pokesajte se svojih grehov!

Potem mi je Sveti Jožef dejal:

Pravičnost mojega Božjega Sina želi kaznovati nehvaležne grešnike in Božje Srce mojega Sina Jezusa zahteva pokoro, kesanje in spreobrnjenje, v nasprotnem primeru bo svet veliko trpel, ker je bil neposlušen Bogu.

Moj sin, sprejmi naše nujno sporočilo v svoje srce in povej vsem tvojim bratom, da pohitijo s svojim osebnim spreobrnjenjem in src k Bogu, da zapustijo ob strani napačne stvari in grešno življenje.

Naj vsi upognejo svoja kolena na tla, se ponižajo pred Božjim Veličastvom Boga, se pokorijo za njihove žalitve in nehvaležna dejanja, ker so toliko ranili Božje Srce mojega malega in ljubljenega Jezusa, ki goreče želi rešitev človeštva, a od njega ne prejema njegove ljubezni, časti in zaslužene slave, ker se mnogi nahajajo daleč od Boga, zaslepljeni od satana.

Glej moj sin, jaz in moja Nevesta, Sveta in Brezmadežna Devica, držimo božje roke našega Božjega Sina, da ne bi kaznoval svet kot si zasluži.

Darujte vaše molitve Očetu, Sinu in Svetemu Duhu in bodite poslušni njegovi Božji Volji ter spremenite smer vaših življenj.

Svet bo šel skozi velika trpljenja in bolečine, če bo nadaljeval v gluhoti za božje klice, ki jih moj Sin Jezus daje na mnogih krajih, a ni poslušan niti slišan.

Molite, molite, molite in božje usmiljenje vas bo objelo. Molite velikokrat:

Božje Srce Jezusovo, usmili se nas ubogih grešnikov!

Gospod bo imel usmiljenje do vas, do vaših družin in sočutje do vseh. Vrnite se na svoje domove z mirom naših Svetih Src. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja