SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2018

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2018

Danes se je prikazala Sveta Družina vsa sijoča: Jezus, Marija in Jožef. Obdani so bili v tisto svetlo luč, bolj sijočo kot kdaj prej. Njihova Presveta Srca so razlivala žarke luči, ki so bili za posvečenje in spreobrnjenje družin, da bi vse pripadale Bogu. Sveta Mati je dala sledeče sporočilo:

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas kličem k Bogu, ker želim vaše dobro in vašo srečo. Bog vas ljubi in želi prebivati v vaših srcih, da vas njegov mir osvobodi vsake žalosti in greha. Ne živite v grehu. Ne oddaljite ljubezni mojega Božjega iz svojih življenj, ker samo On vam more dati večno življenje.

Naj v vaših domovih kraljuje ljubezen naših Najsvetejših Src, da razsvetljuje in blagoslavlja vaša življenja. Jaz sem tu, da vas vodi po varni poti, ki vodi v nebesa, ker mnogi so na nevarnih poteh, ki se vam ponujajo v tem svetu, a nobena od teh ne vodi k Srcu mojega Sina Jezusa.

Bojujte se za nebeško kraljestvo, pripravite vaša življenja in vaša srca za večnost, ker to je edini smisel na koncu vaših življenj, kajti Bog želi, da ste nekega dne ob njegovi strani, v slavi njegovega kraljestva in sodelujete v čudesih njegove ljubezni.

Ljubim vas in združeni z mojim Sinom in mojim Prečistim Ženinom Jožefom vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja