SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA 5. MARCA 1998

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA
(5. marca 1998, okrog 21.15,)

Nocoj me je obiskala Sveta Družina. Sveti Jožef je nosil plašč bež barve in pepelnatomodro tuniko. V naročju je imel Dete Jezusa, oblečeno v sinjemodro tuniko. Marija je imela belo tančico in pepelnatomodro obleko.
Vsi trije so bili oviti v zelo močno svetlobo. Tokrat je z materinsko ljubečim glasom prva spregovorila Marija.

»Dragi moj sin, po meni nocoj Bog, naš Gospod, podeljuje Svoj mir ljudem vsega sveta. Blagoslavljam tudi vse družine in jih naprošam, naj si prizadevajo za mir v svojih domovih in živijo v tesni povezanosti z Bogom.
Če hočejo biti deležne Božjega miru in blagoslova, morajo živeti v Božji milosti. Za družino, ki ne živi v povezanosti z Bogom, je namreč greh kot nekakšen pritajeni rak. Bog želi, da bi se v teh težkih časih vsaka družina izročila v varstvo Sveti Družini. Jaz, moj Sin Jezus in moj prečisti ženin sveti Jožef želimo sleherno družino obvarovati pred napadi satana. Družine naj živijo po mojih priporočilih in po sporočilu, ki ga danes Bog pošilja po meni.
Blagoslavljam vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«
Ko mi je Marija posredovala sporočilo, je rekla: »Sedaj prisluhni mojemu prečistemu ženinu Jožefu.« Takoj nato je sveti Jožef spregovoril:

»Dragi moj sin, moje Srce želi nocoj ljudem podeliti veliko milost. Srčno si namreč prizadevam, da bi se vsi grešniki spreobrnili in dosegli odrešenje. Naj se ne bojijo približati se mojemu Srcu. Rad bi jih pritegnil k sebi in jih varoval. Veliko je takih, ki zaradi težkih grehov tavajo daleč od Gospoda. Mnogi moji otroci so zašli, ker nasedajo satanovim zvijačam. Zagovornik pogubljenja jih hoče spraviti v obup s prepričevanjem, da ni izhoda. Če namreč obupate in ne zaupate v Božje usmiljenje, postanete za satana lahek plen; zato vsakemu grešniku, tudi če je odgovoren za strahotne grehe, pravim, naj zaupa v Gospodovo ljubezen in odpuščanje in naj obenem upa vame in v mojo priprošnjo.
Vsem, ki se bodo z zaupanjem zatekli k meni, bom zagotovil pomoč, da si bodo ponovno pridobili Božjo milost in Gospodovo usmiljenje.
Poglej, sin moj: Nebeški Oče mi je v varstvo zaupal Svojega Božjega Sina Jezusa Kristusa, Sveti Duh pa Svojo Brezmadežno Nevesto. Skrb za Jezusa in Marijo, ki sta živela ob meni pod isto streho, je moje Srce prežemala z neizmernim mirom in radostjo.
Naša Srca so se ljubila. Živeli smo v troedini ljubezni, ki pa je bila združena v enotno daritev Večnemu Očetu. Naša Srca so se stapljala v najčistejšo ljubezen in postala tako eno samo srce, živeče v treh osebah, ki so se resnično ljubile.

Pomisli torej, otrok moj, v kolikšni stiski in žalosti je bilo moje Srce, ko sem videl malega Jezusa, svojega Sina, v življenjski nevarnosti zaradi Heroda, ki je v obsedenosti s hudobnim duhom naročil pobiti nedolžne otroke. Zaradi velike nevarnosti, ki jo je prestajal moj Sin Jezus, je moje Srce utrpelo hudo stisko in bolečino. Nebeški Oče nas tedaj ni zapustil. Poslal nam je Svojega angela glasnika, da nas je usmerjal in mi pokazal, katero odločitev moram sprejeti v težkem in bolečem trenutku.
Moj sin, opominjaj grešnike, naj v hudih življenjskih preizkušnjah in nevarnosti, ki lahko pogubi njihove duše, ne obupujejo. Vsem, ki bodo zaupali v moje neomadeževano in čisto Srce ter ga vdano častili, obljubljam, da bodo deležni milosti moje tolažbe v najtežjih dušnih bridkostih, tudi tedaj, ko bi se zaradi težkih grehov znašli v nevarnosti pogubljenja. Grešnikom, ki se bodo zatekli k meni, obljubim milost svojega Srca, če se bodo odločili za zadoščevanje grehom, se jih kesali in jih resnično obžalovali.
Vsem grešnikom zato danes pravim, naj se ne bojijo satana in naj zaradi težkih grehov ne izgubijo upanja. Raje naj se zatečejo v moje naročje in se privijejo k mojemu Srcu, da bodo lahko deležni milosti in večnega zveličanja.
Sedaj naj ves svet prejme moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja