SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA 4.MAREC 1998

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA
(4. marca 1998, okrog 21.10)

srce-jozefovo
Kot običajno po molitvi se je sveti Jožef prikazal v moji sobi, da bi mi posredoval svoje sporočilo. Ta večer je prišel v vijoličnem plašču in zeleni tuniki. V desni roki je imel nekaj podobnega palici in kazal je na svoje prečisto Srce, ki je oddajalo izredno močne svetlobne žarke.

»Dragi moj sin, danes je prva sreda v mesecu. Moje prečisto Srce izliva neskončno milost na vse, ki se zatekajo k moji priprošnji. Vsako prvo sredo bodo ljudje prejeli veliko milost, deležni bodo mogočnih studencev izredne milosti.

Z vsemi, ki me častijo in ki se k meni zatekajo, delim vso milost, ves blagoslov, vso ljubezen in vse kreposti, ki sem jih prejel od svojega Božjega Sina in Neveste, Presvete Marije, v času, ko sem živel na zemlji, pa tudi vso tisto milost, ki sem je nadalje deležen v slavi nebes. Predragi sin, kolikšno slavo in čast mi je izkazal Nebeški Oče. Z radostjo je razvnel moje Srce, ko mi je v varstvo zaupal Svojega ljubljenega Sina Jezusa Kristusa in mi tako podelil čast, da ga lahko zastopam v svetu. Ta izjemna čast je moje Srce tako presenetila, da sem se počutil nesposobnega in nevrednega tolikšne naklonjenosti in dobrote. In vendar sem vse prepustil Gospodu ter sem bil kot Njegov služabnik pripravljen izpolniti Njegovo Presveto voljo. Lahko si predstavljaš, otrok moj, kako veselo je bilo moje Srce: Sin Najvišjega je bil v mojem varstvu in pred ljudmi priznan kot moj zakoniti sin! V človeških očeh je to nemogoče, a pri Bogu je mogoče vse, če le hoče tako. Zaradi velike milosti in radosti, ki ju je Bog podelil mojemu Srcu, in zaradi tako velike skrivnosti obljubim, da bom pri Njem posredoval za vse, ki častijo moje Srce in se k meni zatekajo. Podelil jim bom milost, da bodo lahko rešili tudi najhujše težave, in jim priskočil na pomoč v tistih izjemnih potrebah, ki se zdijo v človeških očeh nerešljive.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja