SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA  09.02.2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA  09.02.2020 – Manaus-AM.

Jezus je danes prišel z Našo Gospo, da nas blagoslovi. On je veličasten in poln ljubezni in goreče želi našega spreobrnjenja in večnega zveličanja. Med prikazovanjem nam daje velike milosti, da moremo delovati v Božjem imenu, za dobro Svete Cerkve in rešitev duš. Bog bo deloval z njegovimi podarjenimi darovi, da bomo lahko priča Kristusa vstalega v svetu, ki je poln trupel, mrtvih zaradi greha in Sveti Duh bo izlil njegov božanski ogenj, da bi se mnogi vrnili in živeli življenje v milosti, bili otroci luči, ki polni slave ga hvalijo in poveličujejo, kajti čas milosti je na nitki in  v kratkem bodo žalostni dogodki prizadeli toliko ljudi, ki se niso  želeli spreobrniti in spremeniti svoje življenje. Nocoj nam je Jezus dal sporočilo:

Moj mir z vami vsemi!

Sin moj, prihajam iz nebes s svojo Brezmadežno Materjo prositi vaša srca za nekoliko ljubezni. Manjka ljubezen, manjka srce, ki ljubi Boga nad vsem; manjkajo duše, ki znajo zadoščevati in se žrtvovati za grešnike.

Naučite se reševati duše, ker so zame dragocene. Zanje sem prelil svojo kri,  trpel mučenje in strašen križev pot.

Moli, moj sin, moli, da bi se srca odprla za mojo ljubezen, da bi se tvoji bratje odločili živeti za nebeško kraljestvo in zapustili vse napačne stvari.

Ničesar se ne boj. Moja ljubezen je večja od vsega, ona bo varovala tebe in vse, ki verujejo vame.

Prosite me za milosti za grešni svet in jaz jih bom v svoji neskončni modrosti dal tistim dušam, ki so v veliki stiski in so v skladu z mojo Božansko voljo.

Časi so temni in težki, ker se je vera ohladila in mnoga srca so se pustila kontaminirati s Satanovimi lažmi.

Mnogi živijo v zmoti in grehu, ker ni nikogar, ki bi jim mogel nesti mojo luč in mojo milost, ker toliki živijo sami zase, v svojem egoizmu in koristoljubju.

Iščem prave apostole teh časov, ki želijo poslušati moje besede, jih živeti, jih nositi tistim, ki potrebujejo luč in spreobrnjenje.

Ne izgubljaj časa, moj sin. V kratkem se bo mnogo stvari v svetu spremenilo, ker grehi človeštva pritegujejo mojo pravičnost, ki bo strašno prizadela grešnike.

Mnoge regije na svetu bodo za vedno izginile, ker se nočejo pokesati svojih zločinov, niti popraviti žalitve storjene zoper mene.

Amazoniji dajem še čas za spreobrnjenje. Ne zaničujte te milosti s tem, da ostanete gluhi, v nasprotnem primeru vam bo žal, da me niste poslušali.

Vsem pravim: vrnite se, vrnite se, ker ne prenašam več tolikih žalitev in grehov. Iskreno se kesajte in imel bom milost do vsakega izmed vas in do vaših družin.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja