SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.02.2020 – Manaus-AM.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.02.2020 – Manaus-AM.

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati vas kličem k spreobrnjenju in kesanju vaših grehov. Pripadajte mojemu Sinu Jezusu tako, da živite svoje življenje v ljubezni in odpuščanju. Veliko molite za vse moje otroke, ki so slepi zaradi Satana in živijo v grehu, daleč od Srca mojega Sina Jezusa in mojega Brezmadežnega Srca.

Otroci, časi so resni. Mnogi se ne zavedajo, da morajo moliti in paziti, ker bodo velika trpljenja padla na človeštvo zaradi tega, ker strašno žali Boga.

Molite Rožni venec za svoje družine in za družine vsega sveta.

Molitev oddalji naravne nesreče, vse zlo in škodljivce daleč proč od vseh, ki se zatečejo pod moj brezmadežni plašč. Posvetite se mojemu Brezmadežnemu Srcu. Bodite sinovi in hčere vere in molitve. Verujte v moč molitve, zaupajte v Gospodovo varstvo. On nikoli ne zapusti svojega ljudstva v roke zlobnežev. Vsakdo, ki kliče njegovo Sveto Varstvo in njegovo Sveto Ime, ta ne bo zmeden.

Bog vas ljubi, otroci moji, zato me pošilja, da vam pokažem varno pot, ki vodi v večno zveličanje. Sprejmite moje Materinske besede v svoja srca. Bodite Gospodovi. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem je Naša Gospa z menoj govorila druge stvari, glede usode sveta in Cerkve. Pred odhodom mi je dejala:

Moj sin, mnogi bodo izgubili vero in ne bodo verjeli v ničesar. Mnogi bodo zapustili pravo vero, po krivdi Božjih služabnikov, ki dovolijo, da velike napake vstopajo v Cerkev mojega Sina Jezusa, kot bi bile resnica.

Moje Srce je zaskrbljeno za odrešenje tolikih duš, ki izgubljajo luč, ki je svetila v njihovih življenjih, da jih obda tema Satana, ki vodi v večno smrt in peklenski ogenj.

Reci svojim bratom naj veliko molijo in delajo pokoro, ker hudič hoče uničiti vse kar je Sveto in kar spominja na Boga. Mnogi moji otroci so slepi in ne vidijo nevarnosti, ki je pred njihovimi očmi. Moli, moj sin, moli in tolaži moje Materinsko Srce.

Nasvidenje kmalu!

vvvvvvvvvvv

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja