SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 07.10.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 07.10.2019 – MANAUS /am

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, prišel bo dan, ko bo izpoved vere spremenjena. Vse to se bo zgodilo, da bo prišlo do zmot in heretičnih naukov, ki ne prihajajo od mene, ampak od Satana.

Besede veroizpovedi bodo spremenjene tako, da bodo ugajale vsem tistim, ki trdijo, da vedo resnico in da posedujejo božansko svetlobo, ki pa ni moja.

Ne pustite se prevarati.Veliko pomanjkanje vere bo prišlo na zastrašujoč način, kot še nikoli v zgodovini človeštva.

Borite  dober boj, vero ohranite! … Borite se za mojo čast, za mojo slavo in za resnico.

Poklical sem te in te poslal, da si priča moje ljubezni in moje luči med tvojimi brati, med volkovi, ki hočejo iztrgati ovce iz mojih rok, moje ovce, tako ljubljene in ranjene zaradi pomanjkanja vere in znanja, ker so jih zapustili tisti, ki bi morali skrbeti zanje in celiti njihove rane.

Moli, moli, moli, izpolnilo se bo vse, da bodo tisti, ki so sedaj neverniki videli in, da bo vse zlo in laži padle na tla v dobro mnogih, vseh tistih, ki se bodo pokesali, prosili odpuščanje, ker so dvomili in se oddaljili od mene in moje ljubezni.

Blagoslavljam te!

Jezus mi je dal razumeti, kadar je govoril o »pomanjkanju vere, ki bo prišla na zastrašujoč način«, da tisti, ki so sedaj tako verni in vzor za mnoge, bodo izgubili luč svojih duš in oči in bodo živeli v zmedi in zmotah, zaradi lažne poslušnosti in človeškega spoštovanja.

»Odrasla« ni vera, ki sledi modnim trendom in zadnjim novostim; odrasla in zrela vera je tista, ki je globoko zakoreninjena v prijateljstvu s Kristusom. To je prijateljstvo, ki nas odpre temu kar je dobro in nam da kriterije za razločevanje med resničnim in lažnim, med prevaro in resnico. (Papež Benedikt XVI v homiliji 18. Aprila 2005)

GOSPOD, NAJ NIKOLI NE IZGUBIM MOJE VERE, V ČASIH STRAŠNIH PREIZKUŠENJ, KI BODO PRIŠLE NA SVET!

APOSTOLSKA VEROIZPOVED

Verujem v Boga Očeta vsemogočnega, Stvarnika nebes in zemlje. In v Jezusa Kristusa, Sina njegovega edinega, Gospoda našega; ki je bil spočet od Svetega Duha, rojen iz Marije Device; trpel pod Poncijem Pilatom, križan bil, umrl in bil v grob položen; šel pred pekel, tretji dan od mrtvih vstal; šel v nebesa; sedi na desnici Boga Očeta vsemogočnega; od ondod bo prišel sodit žive in mrtve. Verujem v Svetega Duha; sveto katoliško Cerkev, občestvo svetnikov, odpuščanje grehov, vstajenje mesa in večno življenje. Amen.

NICEJSKO-CARIGRAJSKA VEROIZPOVED

Verujem v enega Boga, Očeta vsemogočnega, stvarnika nebes in zemlje, vseh vidnih in nevidnih stvari. In v enega Gospoda Jezusa Kristusa, edinorojenega Sina Božjega, ki

je rojen pred vsemi veki in je Bog od Boga, Luč od Luči, pravi Bog od pravega Boga. Rojen, ne ustvarjen, enega bistva z Očetom in je po njem vse ustvarjeno. Ki je zaradi nas ljudi in zaradi našega zveličanja prišel iz nebes. In se je utelesil po Svetem Duhu iz Marije Device in postal človek. Bil je tudi križan za nas pod Poncijem Pilatom, je trpel in bil v grob položen. In tretji dan je od mrtvih vstal, po pričevanju Pisma. In je šel v nebesa, sedi na Očetovi desnici. In bo spet prišel v slavi sodit žive in mrtve; in njegovemu kraljestvu ne bo konca. Verujem v Svetega Duha, Gospoda, ki oživlja. Ki izhaja iz Očeta in Sina. Ki ga z Očetom in Sinom molimo in slavimo. Ki je govoril po prerokih. In eno, sveto, katoliško in apostolsko Cerkev. Priznavam en krst v odpuščanje grehov. In pričakujem vstajenja mrtvih in življenja v prihodnjem veku. Amen.

P.S. NAUČITE SE VEROIZPOVED NA PAMET, ČE SE ŠE NISTE (nevenka)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja