SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.10.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.10.2018 /Itapiranga-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes mojim Brezmadežnim Srcem polnim ljubezni, blagoslovov in milosti. Tu sem, ker vas ljubim in želim vaše večno odrešenje. Ali ste vi tu zaradi ljubezni mojega Sina Jezusa? Ljubite, otroci moji, molite vedno bolj in se posvetite za nebeško kraljestvo.

Ne s hrupom, ne z lažnim veseljem, da bodo otroci in mladi boljši, ampak s tem, da jih naučite moliti in pripadati Bogu, tako se bodo samo spremenili, ampak bodo spremenili tudi svet okoli sebe, ker bodo polni luči in ljubezni Boga.

Jaz sem Zavetnica vašega naroda. Jaz sem Kraljica Brazilije!

Prosite Gospoda po mojem Rožnem vencu za mir in spreobrnjenje brazilskega ljudstva. Jaz vas ljubim in vam povem, da vas želim varovati pred tolikimi nesrečami in žalostjo, ki lahko v kratkem udari Brazilijo in ves svet.

Molite, otroci moji, molite vedno bolj. Molitev je sveta in mogočna, od začetka do konca, ker kadar molite k Bogu in meni, smo prisotni. Vsaka molitev izmoljena z ljubeznijo in vero je prijetna svetim Božjim očem in mojim očem Matere. Sprejmite moj materinski blagoslov in mojo ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes se je Sveta Mati pogovarjala z menoj o skrivnostih za Brazilijo in Amazonijo. Molimo proseč Božjega usmiljenja za uboge grešnike. Žalostni dogodki se morejo dogoditi v zelo kratkem, če se ljudstvo ne bo spreobrnilo in delalo pokoro za svoje grehe. Če se ljudje ne bodo spremenili sedaj, se kesali svojih napak in se obrnili k Bogu, bodo morali potem nositi težak križ.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja