SPOROČILO NAŠE GOSPE 21. MAJA 2014

a29a47476f17bfdd15b5d9c5f6db3898

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21. MAJA 2014

Mir z vami!
To je čas prenove vaših src. To je čas odločitve za Boga in Nebeško kraljestvo. Posredovala sem vam številna sporočila in bile so vam podeljene številne milosti za vas in za vaše družine. Sprejmite moja sporočila v svoja življenja. Bodite moji otroci, ki sprejmejo in živijo moje klice in ki jih prinašajo tistim, ki potrebujejo luč in mir od Boga.
Vi ste še vedno v udobnosti. Čas je da se prebudite in vstanete ter se borite za odrešenje duš, začenši v svojih družinah.
Bog vas ljubi in želi vašo poslušnost, ponižnost in nesebičnost in se ločite od vsega, kar vam preprečuje, da bi bili njegovi. Bodite možje in žene, ki pripadajo Bogu. Ne grešite več. Spremenite svoje življenje, ne izgubljajte časa. Sem tu, da vas sprejmem v svojem Srcu in vas napolnim z Božjo ljubeznijo.
Hvala vam za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Edson:
Sveta mati hoče spreobrniti vse. Ona nas neprestano kliče h Gospodu. To je čas, da smo možje in žene dozoreli v veri in čas naše odločitve, da odgovorimo na Božji načrt ljubezni. Naša Mati nas je prišla prebuditi iz duhovnega spanja, da bi mogli videti kaj naredimo z našim življenjem kadar ne molimo in kadar nočemo biti poslušni Bogu. Vsako dejanje in vsaka odločitev, ki jo naredimo v katerokoli smer v naših življenjih in nas vodi proč od Boga nosi svoje posledice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja