SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.03.2016

 

18902958_p

 

Mir s teboj, moj ljubljeni sin!

Jaz, tvoja Brezmadežna Mati prihajam iz nebes, da ti povem, da je prišla ura takojšnjega spreobrnjenja človeštva, ki ga bodo pretresli veliki in boleči dogodki.

Moje materinsko srce je zaskrbljeno in razžaljeno od mečev bolečin. Moji sinovi, mnogi izmed njih naredijo malo in se posmehujejo mojim sporočilom, jih prezirajo in dajejo ob stran.

Kaj bo z njimi, ko bo velika kazen prišla iz nebes in padla nanje? Kdo se bo lahko branil pred Božjo pravičnostjo, ki bo tako močno doletela človeštvo.

Trpim zaradi tistih, ki zavračajo priložnost, da bi se spreobrnili in spremenili življenje. Mnogi moji sinovi so slepi in so dovolili satanu, da je zapeljal njihova srca ter želijo samo laži in užitke sveta.

Koliko uničenih duš zaradi greha! Koliki hodijo v večno pogubljenje, ne da bi malo pomislili na večnost, da bi se kesali svojih napak.

To je čas, ko ima hudič veliko prostora, da vodi mnoge moje sinove v napake in duhovno smrt.

Moli, moj sin, moli in posreduj za dobro človeštva. Večni Oče je jezen zaradi nenehnih žalitev povzročenih proti njegovemu Božjemu Sinu: toliko bogoskrunstev, kletvin in žalitev se naredi v svetu.

V Italija in Združene države bosta, v zelo kratkem, kaznovani na način, ki se še ni videl. Velika luč, kot ogenj, bo vidna na nebu v Italiji. Bolečina in žalost bosta veliki, le rožni venec in moje materinsko Srce bosta upanje, zatočišče in varstvo za mnoge.

Italija bo pretresena, ker ljudje niso mogli spoštovati tega kar je Bog določil, niso častilo njegovo Sveto Ime, niso bili poslušni njegovim Svetim zakonom.

Velika bolečina bo tudi dosegla zelo hitro Združene države in določena regija bo praktično uničena.

Želim pomagati svojim otrokom in želim jih varovati. Naj se zatečejo v moje Brezmadežno Srce, prosijo za mojo materinsko pomoč in takoj jim bom prihitela na pomoč.

In kaj reči o brazilskem ljudstvu, ljudstvu, ki ne moli, ki ne spoštuje Božje zapovedi, niti svete dneve, temveč polni stadione, zdravilišča in tolike druge kraje samo zato, da se zabava in žali Gospoda.

Dnevi veselja bodo prekinjeni z dnevi krvi, jokom in smrtjo. Samo tisti, ki bodo sprejeli moje klice in molili kot jih prosim bodo po Božjem ukazu obvarovani pred hudimi dnevi.

Kjer ni spoštovanja do Božjega imena in svetega bo prišla kri; kjer je Bog bil izgnan bo prišla smrt; kjer se Boga nikoli ne spominja ne kliče, bo trpljenje grozno.

Molite, molite, veliko molite moje brazilsko ljudstvo, ker so dnevi nujni!…Zbudite se in se vrnite h Gospodu.

To je moj poziv, moj sin, moje sporočilo, ki ti ga dajem s Srcem polnim bolečine in grenkobe, ker nisem bila sprejeta in razumljena, nisem bila ljubljena niti klicana, kot vas je moj Sin velikokrat prosil, bila sem zaničevana,  nespoštovana od mnogih, ki so grozno ranili moje Srce in pritegnili pravičnost mojega Božjega Sina.

Vrnite se, prosite odpuščanja Gospoda. On vam bo odpustil če se iskreno kesate in spremenite življenje.

Jaz te blagoslavljam, kakor tudi ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja