SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA IN DEVICE MARIJE 19.3.2016

 

2015-3-18_19_ozujka_sveti_josip_zarucnik_blazene_djevice_mar(1)

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA IN DEVICE MARIJE 19.3.2016

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, vstopi v moje srce, da te objame Božja ljubezen. Vstopi v moje Srce, da se naučiš biti od Boga. Vstopi v moje Srce, da bi popolnoma pripadal Bogu.

Po mojem Srcu te želim voditi k Bogu, najprej tebe, da bi doživel milost in ljubezen s katero je vneto in polno. Da  bi ti vodil h Gospodu, po Pobožnosti ki ti jo je razodel, nešteto število duš, neskončno množico duš za nebesa.

Moje Srce sveti nate in na vse tiste, ki se zatekajo k mojemu varstvu. Moje Srce te sprejema, moj sin, te krepi in ti poživlja moči, kadar si utrujen.

Ne izgubljaj poguma, korajžo,  ker moramo še veliko duš rešiti za nebeško kraljestvo.  

Naloga tistega, ki zaupa in se za vedno izroča v Gospodove roke, nikoli ne preneha, ampak se nadaljuje vso večnost v nebesih in bo svetila na življenja mnogih, razsvetljevala in kazala vsem pot odrešenja, ki vodi k Bogu.

Bog te je izbral in prvega poklical. On je položil svoj pogled nate že mnogo časa in te pripravil, da bi me naredil poznanega in ljubljenega vsemu svetu.

Gospod se ti mnogo zahvaljuje in ti daje večje zaupanje v njegovo božansko ljubezen in varstvo.

Te milosti sem prejel zate, da bi zvesto izpolnil svoje poslanstvo na tem svetu in da bi vedel kako moraš tolažiti in pomagati dušam, ki ti so zaupane in se ti približajo, da bi spoznale ljubezen in varstvo mojega Srca.

Dovoli, da Božja milost deluje v tvojem življenju vedno bolj, dovoli, da te Bog uporablja kot on želi. Bodi poslušen glasu njegove milosti, navdihom njegove ljubezni in boš varno hodil v tem svetu, premagujoč vsako temo in vsako zlo.

Tudi razširjam svoj blagoslov in svoje varstvo na tvojo družino in molim zanjo  pred Gospodom, kakor tudi sprejemam vse tiste, ki jih ti priporočiš mojemu Srcu.

Dajem ti svoj mir in svoj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

Kmalu za tem je Sveta Mati dala svoje sporočilo:
Moj sin, Bog želi, da  Srce mojega Ženina Jožefa kličejo, spoznajo in ljubijo vse duše.

Vse družine, ki se posvetijo njegovemu Prečistemu Srcu bodo prejele bogate nebeške milosti in bodo obvarovane toliko hudega, kakor tudi Božje pravičnosti, ki bo prizadelo vse človeštvo.

Mir v Braziliji je v nevarnosti!… Molite vedno bolj, brazilsko ljudstvo, ker zlobni ljudje

So skrivaj planirali, da bi povzročili trpljenje mnogim mojim otrokom.

Jaz in moj Ženin Jožef prosiva pred Božjim prestolom za vse družine, ki so ogrožene in ki bi mogle prestajati velika trpljenja.

Postite in častite Najsvetejši Zakrament, prosite odpuščanja za svoje grehe in Božje usmiljenje za vas, za vse brazilsko ljudstvo in za ves svet.l

Vzemite vaše rožne vence in molite z večjo vero in ljubeznijo. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja