SPOROČILO NAŠE GOSPE 07.01.2017 MANAUS

15873038_1490453577655970_7111406576187213705_n

SPOROČILO NAŠE GOSPE 07.01.2017 MANAUS

Danes je Sveta Devica prišla v spremstvu tolikih angelov. Dala je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam dam svoj blagoslov, varstvo in ljubezen. Satan hoče nasilje, smrt in kri,  toda jaz sem prišla, da vam pomagam najti ljubezen in mir Srca mojega Božjega Sina. Ne jokajte. Tu sem s svojimi Angeli, da vas sprejmem pod moj varovalni plašč.

Veliko molite in postite, da prejmete milost in Božjo luč in moč, da premagate vse zlo. Molitev in post sta močna. Bojujte se proti duhu teme, nesoč moja sporočila vsem, ki so daleč in na poti, ki vodi v pekel.

Živite moja sporočila. Ne dvomite. Kar vam govorim je pomembno za vaše dobro. Bog vas kliče k spreobrnjenju. Kesajte se svojih grehov in bodite dobri. Prosite Boga odpuščanja in dal vam bo mir. Vrnite se, vrnite se k Bogu. Odprite svoja srca in Božja milost bo napolnila vaša življenja, vas spreobrnila in storila, da boste pripadali Bogu. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Med prikazovanjem nas je Sveta Mati blagoslovila, prav tako tudi Manaus, večkrat je naredila znamenje križa v različne smeri, da oddalji vse zlo in nevarnost. Zaupajmo vse njenemu Brezmadežnemu materinskemu Srcu, ki je zatočišče in varstvo za vse njene otroke, ki potrebujejo njenega varstva.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja