SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 02.01.2017

NA PRVO SOBOTO V MESECU STE VABLJENI K MOLITVI 1000 ZDRAVIH MARIJ

DOGOVORI SE Z NEKAJ PRIJATELJI IN SKUIPAJ MOLITE! 

 

sagrada-familia

 

Pozno, po molitvi rožnega venca sem videl Sveto Družino, ki se je prikazala znotraj velike lepe luči, da nam da blagoslov. Naša Gospa je bila oblečena v belo obleko in imela lep moder plašč, obrobljen z zvezdami, ki so sijale kot luči. Mali Jezus je bil v naročju Naše Gospe, tudi oblečen v svetlo modro tuniko, s prav tako sijočimi zvezdami. Sveti Jožef je bil v rjavi tuniki in svetlo rjavem plašču. Sveti Jožef mi je dal sporočilo:

 

Jezusov mir vam in vašim družinam!

Moji otroci, sem tu z mojim Sinom Jezusom in mojo Brezmadežno Nevesto da vam dam svoj blagoslov.

Želim varovati vaše družine s svojim Svetim Plaščem in vas sprejeti v moje čisto in nedolžno Srce. Naj vaše družine v tem svetu pripadajo Bogu, da bi mogle nekega dne pripadati za vedno nebeškemu Kraljestvu.

Tu sem, da vam pomagam se odločiti za Boga in vam reči: ne izgubite priložnosti za vaše spreobrnjenje, ki vam jo Bog daje po Itapirangi.

Tu, na tem kraju je kraj uničenja satana, ki izgublja moč nad dušami najbolj oddaljenimi od Boga in, ki se izgubile v grešnem življenju.

Pridite na to mesto, blagoslovljeno od naše Svete prisotnosti, da prejmete nebeških milosti, ki vam jih Bog ponuja po posredovanju naših Svetih Src.

Ne izgubljajte časa. Naučite se pripadati Bogu sedaj, ker je on, ki vas on kliče k življenju v svetosti in miru.

Bodite pričevalci Jezusovega miru svojim bratom in Jezusova luč bo svetila na vse, kot izvir odrešenja in življenja. Blagoslavljam vas, skupaj z mojim Božjim Sinom in mojo Brezmadežno nevesto: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja