SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25. JUNIJ 2015

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25. JUNIJ 2015

Medjugorje 61

KRALJICA MIRU, PROSI ZA NAS!

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Glejte vaša Nebeška Mati. Glejte tu, Kraljica Nebes in zemlje. Prihajam z Nebes, da vas povabim k molitvi, spreobrnjenju in miru. Moji otroci, ničesar naj vas ne bo strah. Sem ob vas in vas vedno spremljam. Ne bojte se govoriti o mojih Materinskih sporočilih, ker vas ona ne vodijo v zlo, ampak na pot, ki vodi nebesa.

Moja sporočila so namenjena vsem mojim otrokom vsega sveta.

Kadar vam govorim in me vi ubogate, se Bog veseli in vas blagoslavlja še bolj.

Vedno govorite moja sporočila s pogumom, ne da bi ničesar dodajali ali izpustili. Govorite resnico. Resnica osvobaja in rešuje greha.

Kadar govorite resnico uničite zlo in moč pekla in rešite veliko duš zmote in satanovih krempljev. Hudič sovraži resnico, ker je lažnivec. Resnica je hud udarec, ki uniči in povzroči, da propadejo vsi njegovi zlobni načrti. Vsakokrat ko je resnica izrečena in razglašena bo Bog prisoten z vso močjo in uničil vse zlo, da bo premagala njegova luč, slava in zmaga.

Molite, molite, molite, da bi bili močni v veri.

Hranite se s Telesom in Krvjo mojega Božjega Sina, ker v Evharistiji je polnost posvečujoče milosti za vaše duše, ki vam daje večno življenje.
Pripadajte mojemu Sinu in izročite se v njegove roke, ker vsak dan pride na vsak oltar ob vsakem obhajanju Svete Maše, da se vam daruje z vso ljubeznijo, vam daje mir in nebeške blagoslove.

Jaz vas ljubim in povem, da z Evharistijo in Rožnim vencem boste premagali vsako duhovno bitko in imeli potrebno luč za pričevanje večnih resnic v krajih, kjer želi kraljevati zmota in tema.

Dajem vam svojo ljubezen in svoj mir. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

One thought on “SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25. JUNIJ 2015”

  1. gospa nevenka prosim vas ce bi mi svetovali katere molitve in branja bi imeli pri celodnevnem cesenju hvala jozica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja