PRIKAZOVANJE KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.6.2015 Z DETETOM JEZUSOM

 

Our_Lady_Of_Arabia (1)

 

fccfd8ae87ea78cb9b530c4acca21efe (1)

 

san-paolo

PRIKAZOVANJE KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.6.2015 Z DETETOM JEZUSOM

Danes med prikazovanjem Sveta Mati ni dala nobenega sporočila, vendar mi je pokazala zelo pomembno podobo, prikazala se je z malim Jezusom v naročju. V svoji desni roki je imela rožni venec, ki je mnogo sijal in na njeni levi strani je bil sveti Peter s knjigo in ključi in z njegove leve sveti Pavel s knjigo in mečem. Bila sta zavita v svetlobo, ki ni bila tako močno kot svetloba, ki je sijala od Deteta Jezusa. Pod njimi je bila krogla, ki je predstavljala ves svet.

Med prikazovanjem je Dete Jezus vprašal Petra, da mu izroči ključe in ta je ubogal. Ko mu je izročil ključe je sveti Peter pokleknil in sklonil glavo v molitvi. Kjer je bila svetloba, ki je sevala je izginila in postalo je temnejše, ostalo je svetlo samo kjer je bila Marija, Jezus in sveti Pavel. V tistem trenutku se je globus, ki je bil pod njimi začel ovijati v veliko trnovo krono, ki je hotela oviti vse.

Razumel sem, da so težki časi, ki gredo skozi Cerkev in svet, časi preizkušnje, duhovne teme in velike zmede.  Naša Gospa je gledala kaj se je dogajalo in je kot Mati Cerkve, ki skrbi za zveličanje vseh, znižala svojo desnico in usmerila v svet in njen rožni venec se je počasi približal svetu in zaokrožil globus. Rožni venec Naše Gospe se je premikal in obkrožil globus in svetil z močno svetlobo. Razumel sem, kaj kaže svojim otrokom po vsem svetu, ki verjamejo v njena prikazovanja in sporočila, da molijo in posredujejo za Cerkev njenega Božjega Sina in človeštvo. Rožni venec se je spuščal vedno bolj in izžareval vedno močnejšo luč, ki je povzročila da se je tista grozna trnjeva krona odmaknila, ga zapustila in se uničila. Ostal je samo rožni venec kot znamenje zmage nad zlom in nad težkimi časi. Tedaj je Naša Gospa pogledala svetega Pavla in je razumel naj najde Petra in kleče ob njegovi strani moli skupaj z njim in kjer je bil sveti Peter je postalo spet jasno in ponovno tista svetloba.

Naša Gospa je pogledala svojega Božjega Sina in ga prosila za Cerkev in svet. Dete Jezus je videl, da človeštvo moli in je sprejel prošnjo svoje svete Matere in prošnjo, da ponovno da ključe svetemu Petru, toda Dete Jezus je izročilo ključe Mariji, ki jih je, kot Mati Cerkve, izročila v roke svetega Petra. Ona in Dete Jezus sta nam dala svoj blagoslov in videnje je končalo.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Opis videnja še po zvočnem sporočilu vidca Edsona (prevod iz italijanščine)

PRIKAZOVANJE KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.6.2015 Z DETETOM JEZUSOM

Danes med prikazovanjem Sveta Mati ni dala nobenega sporočila, vendar mi je pokazala zelo pomembno podobo, prikazala se je z malim Jezusom v naročju. V svoji desni roki je imela rožni venec, ki je mnogo sijal in na njeni desni strani je bil sveti Peter s knjigo in ključi in z njene desne sveti Pavel s knjigo in mečem. Bila sta zavita v svetlobo, ki ni bila tako močno kot svetloba, ki je sijala pod Marijo in Detetom Jezusom. Pod njimi je bila krogla, ki je predstavljala ves svet.

Med prikazovanjem je Dete Jezus vprašal Petra, da mu izroči ključe in ta je ubogal. Takoj, ko  mu je izročil ključe je sveti Peter pokleknil in sklonil glavo in ostal v molitvi. Kjer je bil sveti Peter je luč, ki je sijala izginila in ostala je tema.  Ostalo je svetlo samo kjer je bila Marija z Jezusom  in sveti Pavel. V tistem trenutku se je globus, ki je bil pod njimi začel ovijati v veliko trnovo krono, ki je hotela prevladati vse.

Razumel sem, da so težki časi, ki gredo skozi Cerkev in svet, časi preizkušnje, duhovne teme in velike zmede.  Naša Gospa, ki  je gledala kaj se je dogajalo in ki kot Mati Cerkve, ki skrbi za zveličanje vseh, znižala svojo desnico v smeri globusa, enako kot Marija na Čudodelni svetinji, toda samo desna roka, ker v drugi roki je bil mali Jezus. Rožni venec, ki je bil v roki Naše Gospe se je v zraku počasi pomikal h globusu  in obkrožil globus.  Rožni venec Marije se je začel premikati okrog globusa in krožeč okrog globusa je svetil z močno svetlobo. Rožni venec, ki se je vedno bolj spuščal, je odganjal, lupil trnjevo krono, ki je povzročala trpljenje svetu in z močno lučjo rožnega venca se je trnjeva krona odlepila od globusa, odstranila in uničila. Ostal je samo rožni venec Marije, ki je močno svetil oktor globusa, ki je bil svet.  Ko je bila trnjeva krona odstranjena je ostal samo rožni venec kot znamenje zmage nad zlom in težkimi časi. V tem trenutku Marija pogleda svetega Pavla in ta razumeč, kar mu je govorila, je šel k svetemu Petru in se je pokleknil zraven njega in skupaj z njim začel moliti. Ko je šel Pavel tja kjer je bil sveti Peter je kraj ponovno postal svetel. V tem trenutku je Marija pogledala svojega Božjega Sina in ga prosila za milost v korist Cerkve in sveta. Dete Jezus, ki je videl, da svet moli in sprejema prošnjo njegove Svete Matere je uslišal prošnjo svoje svete Matere, da  izroči ponovno ključe svetemu Petru.  Toda Otrok Jezus je izročil ključe po Mariji, ki jih je kot  Mati Cerkve izročila svetemu Petru. Ona in Dete Jezus sta nam dala svoj blagoslov in videnje je končalo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja