SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU (24.02.2018 (zvečer)

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.02.2018 (zvečer)

Moji otroci, sem vaša Mati in vas močno ljubim in ter dajem milosti in blagoslove mojega Brezmadežnega Srca. Molite, moji otroci, molite da prejmete mir in da premagate vsako zlo.

Moj Sin vas ljubi. Sprejmite ljubezen naših Svetih Src v svoja življenja in prejeli boste mir in moč, da premagate hudiča, ker Bog je z vami, da vam pomaga, vas blagoslavlja in osvobaja nevarnosti za dušo in telo.

Moji otroci, moje Brezmadežno Srce je vaše varno zatočišče. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Molitev dela čudeže v vaših življenjih in spreminja vse stvari. Svet je v velikih nevarnosti zato vas združujem v molitvi, da skupaj z menoj prosimo Gospodovo usmiljenje za nehvaležne grešnike, ki se nočejo spreobrniti in pokesati svojih grehov.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu in On vam bo dal mir. Njegova ljubezen ozdravlja, njegova ljubezen rešuje, njegova ljubezen spreminja in posvečuje. V ljubezni vas Bog posvečuje vedno bolj, da bi že tu na zemlji okušali nebesa; On je prisoten kjer sta dva ali trije združeni v njegovem imenu.

Jaz sem tu, da vas sprejmem pod moj Brezmadežni plašč. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja