SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 24.02.2018 (zjutraj)

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 24.02.2018 (zjutraj)

Zjutraj se je Jezus prikazal v spremstvu Svete Device. Dal mi je sledeče sporočilo:

Moj sin, moje Svete Rane so življenje za duše. Dajejo vam moč in korajžo, da premagate greh. Blagor mu, ki se vanje zateka. Srečen tisti, ki se vedno spominja nanje in ve kako naj  jih časti in slavi. Moj Večni Oče ne more ostati ravnodušen in neobčutljiv v vaših trenutkih preizkušenj in bolečin, temveč se razodene z vso svojo ljubeznijo tistim, ki po mojih zaslugah prosijo njegovo pomoč, ljubezen in odpuščanje.

Oh, če bi duše znale jih ceniti Svete Rane bi se nikoli ne oddaljile od mojega Srca, zaradi greha, temveč bi ostale še bolj združene z njim in prejele luč in svetost, ker bi bile eno z menoj.

Pridruži se mi po Ranah, ki so razmrcvarite in ranile moje telo in moje Srce in jaz ti bom razkril, da boš sodeloval pri čudežih moje ljubezni, razkril ti bom najglobja čutenja mojega Srca, ki goreče želi rešitev vsake duše.

Prejmi moj blagoslov, ki te bo poživil v veri in te podpiral v katerikoli preizkušnji. Tu sem vedno s teboj in z vsemi tistimi, ki v praksi živijo zdihljaje ljubezni do mojega Svetega Srca. Jaz te ljubim in moja ljubezen je večna. Ostani v mojem miru!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja