SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.11¸.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da živite in poslušate moja materinska sporočila z vero, ljubeznijo in s srcem.

Že veliko sporočil sem vam dala in podelila veliko milosti.

Kdaj se boste odločili, da jih boste živeli z zavzetostjo? Kdaj se boste odločili slediti sveti Gospodovi poti ?

Kdaj se boste naučili poslušati njegov glas, ki vas nenehno kliče k spreobrnjenju?

Moji otroci, bodite poslušni klicu Gospoda. Poslušajte njegov glas in ne glas sovražnika vaših duš: hudiča. Ne pustite se premagati skušnjavam in ne poslušajte tiste, ki imajo trdo srce kot kamen, ki vas hočejo zmesti in oddaljiti od poti, ki vam jo kažem. Ne ostanite gluhi za moj materinski glas. Jaz vam ne želim slabega ampak samo dobro vašim dušam.

Ponovno sem prišla tu, ker želim napolniti vaša srca z mojo brezmadežno ljubeznijo in mojimi materinskimi milostmi, da bi pripadali Bogu s srcem, mišljenjem in dušo.

Ljubite, moji otroci, ljubite, da bi pripadali Bogu in nebesom, ker v nebesih se živi samo od ljubezni Boga. Jaz vas ljubim in naj se vaša srca vnamejo z božjo ljubeznijo, s katero zahrepenite po nebeškem kraljestvu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko je Sveta Devica dejala:« Jaz vam ne želim slabega ampak samo dobro vašim dušam.«, sem razumel, da mnogi govorijo, da njena prikazovanja in sporočila ne prihajajo od Boga temveč od hudiča in da ta sporočila nas ne vodijo v nebesa ampak na pot v pekel. Mnoge te ljudi, so zaslepljeni od hudiča, ker so se pustili premagati od skušnjav in greha, ker ne molijo kot nas Naša Gospa prosi in niso zvesti Bogu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja