SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 1.11.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 1.11.2019

Sveta Mati je še prišla z nebes, da nam da njeno sveto sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam z nebes, da vas prosim za molitev, zadoščenje in ljubezen, da tolažimo Srce mojega Božjega Sina, ki je zelo užaljen. Zapomnite si, moji otroci, kadar vi zadoščujete za grehe sveta dosežete milost od Boga, da se postavi red in harmonija vseh stvari, uničenih zaradi greha, na prvem mestu src in duš nehvaležnih grešnikov in jim s tem pomagate, da se pokesajo in spreobrnejo.

Kadar vi posredujete za spreobrnjenje sveta kot sem vas prosila, velike milosti in blagoslovi se spustijo z nebes na človeštvo, ki noče vedeti za Boga in tako jim dovolite, da se odločijo slediti njegovi poti.
Bojujte se za rešitev duš, bojujte se za nebeško kraljestvo.
Satanu je uspelo zaradi greha oddaljiti mnoge duše od svete poti k Bogu. Pomagajte svojim bratom, da se osvobodijo sveta in življenja v grehu; molite, žrtvujte se, delajte pokoro za spreobrnjenje grešnikov.
Težki časi se zgrinjajo na Cerkev, svet in duše. Veliko molite rožni venec, da prejmete od Jezusovega Srca moč in milost, da vztrajate v teh slabih temnih časih, ki povzročijo, da mnogi izgubijo vero in se oddaljijo od Boga.

Jaz sem tu, da vas blagoslavljam in vam pomagam. Ne žalostite se, ne izgubljajte vere, ne obupujte. Na koncu bo Bog ZMAGAL in vsi, ki so združeni z njim bodo prav tako zmagali. Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja