SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.10.2020 –  Manaus-AM.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.10.2020 –  Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da ogrejem vaša srca s plamenom ljubezni mojega Brezmadežnega Srca. Mnoga srca so hladna v veri, zakrknjena in zaprta za Boga. Mnogi moji otroci, zaradi številnih škandalov, pomanjkanja vere, ljubezni in gorečnosti številnih božjih služabnikov, ne verjamejo več v večne resnice , ki delujejo bolj kakor posvetni ljudje, kakor resnični služabniki mojega Sina Jezusa Kristusa.

Časi kruti in strašni, v katerih Satan vodi na pot pogubljenja številne duše, ki ne da bi se tega zavedale, slepe in brez luči se usmerijo k peklenskemu ognju.

Molite, molite veliko Rožnih vencev za spreobrnjenje grešnikov in za zveličanje duš.

Strašni časi uničujejo Sveto Cerkev v teh dneh in mnoge družine bodo preganjanje na najbolj krut in boleč način, ker niso bile zveste Gospodu in njegovim Božjim Zapovedim. Bolj živijo kot poganske družine kakor krščanske družine.

Prosite posredovanja Svetega Jožefa, častite njegovo Prečisto Srce in se zatecite pod njegov Sveti Plašč in on vas bo vodil po varni poti, ki vodi h Gospodu. Varoval vas bo in pomagal, da boste ostali zvesti Bogu do konca.

Ne izgubite vere. Vedno bolj verujte in Gospod bo priskočil na pomoč vsem tistim, ki kličejo njegovo Sveto Ime in njegovo Božje varstvo.

Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja