SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.10.2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.10.2020 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati in vas neznansko ljubim . Prihajam iz nebes s tolikimi nebeškimi milostmi, ki mi jih Vsemogočni dovoljuje, da jih podelim vsem tistim, ki se zatekajo po moje materinsko posredovanje.

Ne obupujte, ne izgubite vere pred križi svojega življenja. Bog sprejme vs, kar mu darujete z ljubeznijo in zaupanjem. Niste osamljeni na tej težki poti in v trpljenju, vedno vam stojim ob strani, vas tolažim s svojim materinskim Srcem. Bog vas nikoli ne zapusti. On je vedno ob vas, od prvega do zadnjega diha vašega življenja, izkazujoč vam njegovo ljubezen in odpuščanje, da vas reši.

Ljubite mojega Sina Jezusa, tolažite njegovo Božje Srce, ki je tako žaljeno in skrunjeno zaradi strašnih grehov, ki se dandanašnji delajo znotraj v Sveti Cerkvi. Satan se je vdrl v njene temelje, ker jo želi potopiti in uničiti, toda jaz, Mati Cerkve, Kraljica rožnega venca in miru, se prikazujem svetu, da zberem vse svoje otroke v molitvi in ​​jim vsem pokažem , da bo na koncu zmagal Bog z zmago mojega Brezmadežnega Srca. Posvetite se mojemu Brezmadežnemu Srcu, izročite se v moje roke in vodila vas bom k Bogu. Molite, zadoščujte za strašne grehe, imejte zaupanje, vero in upanje!
Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja