SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.08.2020 – Manaus-AM, Edsonu Glauber

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.08.2020 – Manaus-AM, Edsonu Glauber

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, veselite se z vašo Brezmadežno Materjo, z dušo in telesom vzeto v nebo. Moja slava v nebesih je pričakovanje slave vsakega od vas in vseh tistih, ki bodo zvesti Gospodu do konca vašega življenja na tem svetu, se posvečali slavi njegovega kraljestva ljubezni ter izpolnjevali njegovo Božansko Voljo.

Moja brezmadežna prisotnost in slava v svetu je veliko znamenje Božje ljubezni do vas. Ne bojte se preizkušenj in trpljenj, ki jih boste morali prenašati zaradi ljubezni do mojega Sina. Vse boste zmogli prenesti z ljubeznijo in vero.

Moj Božanski Sin vam je že vnaprej podelil milosti, ko sem prišla iz nebes, da vas blagoslovi med mojimi prikazovanji med vami, skozi vsa pretekla leta, ko sem vam podelila tolike  in tolike blagoslove in milosti nebes.

Blagor tistim, ki so verjeli ne da bi videli in sprejeli te blagoslove in milosti z majhno vero in ljubeznijo v njihovih srcih. Ne bodo razočarani, ne zapuščeni od Gospoda v težkih trenutkih, ker oni niso zapustili Gospoda in ne mene, vaše Nebeške Matere v trenutkih bolečin, preizkušenj, napadov proti mojemu delu ljubezni. A gorje nevernikom, gorje tistim, ki so izgubili vero in bili nehvaležni, zaničevali, preganjali in uničevali sveta Božja dela s svojimi besedami in slabimi zgledi. Nekega dne bodo pred Gospodom iz obličja v obličje in tisti dan bo strašen.

Ne pozabite otroci moji: mnogo je poklicanih a malo izbranih, ker toliki ne verjamejo in nimajo vere v svojih srcih. Moje besede izrečene tukaj se bodo izpolnile in kadar se bodo izpolnile, bodo mnogi neverniki grenko jokali za izgubljenim časom, prosili odpuščanja in usmiljenja, ko bodo videli številne, ki so verjeli odnesti izpred njihovih oči, da se združijo z Gospodom. Ti neverniki bodo ostali na svetu da bodo kaznovani z veliko kaznijo, ki jih bo doletela, ko se bo silovito spuščala z neba za kaznovanje grešnikov.

Molite, molite, molite, ker prihaja odločilna ura. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja