SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.08.2020 – Manaus-AM –  Edsonu Glauber

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.08.2020 – Manaus-AM –  Edsonu Glauber

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, kličem vas k Bogu a me ne poslušate. Mnogi moji otroci so gluhi za moj klic in zakrknjenega srca za moj glas in moje Materinske besede.

Mnogi me žalijo z njihovimi strašnimi grehi, njihovimi žaljivimi besedami in dvomi v moja sporočila, ki jih postavljajo za neresnične in s tem oddaljijo toliko mojih otrok od poti resnice. Če moje besede, ki jih govorim s toliko ljubeznijo in skrbjo niso resnične, ali so potem njihove besede, ki jih govorijo brez ljubezni, s sovraštvom in žaljivo polne resnice?

Molite, molite, veliko molite, o nehvaležno človeštvo, ker velike bolečine padajo na vas in bodo vedno bolj, ter bodo povzročile, da boste točili grenke solze, ker ste postali gluhi za moj materinski glas.

Neusmiljeni, kruti in barbarski možje bodo napadli Sveto Cerkev in Rim bo popolnoma uničen. Italija bo pila grenak kelih bolečin, ker je toliko grešila, a ne samo ona, tudi mnogi drugi narodi bodo uničeni, zaradi pomanjkanja vere, ljubezni in spoštovanja do svetih Božjih del.

Žalostna sem, sin moj, ker sem govorila in klicala k Bogu in nisem bila poslušana. Dala sem vam toliko ljubezni, toliko znamenj, tolike milosti, tolike blagoslove, a bila sem prezirana in žaljena. Bog ni vesel!….Pomirite čim prej njegovo pravičnost, v nasprotnem primeru boste morali nositi težo njegovega močne roke in njegove pravičnosti na grozovit način.

Blagoslavljam te, sin moj in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja