SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.12.2020 – EDSONU GLAUBER Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.12.2020 – EDSONU GLAUBER Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir«
Otroci moji, sem vaša Brezmadežna Mati,Mati Pravega Boga, Božje Besede, ki se je učlovečila v mojem deviškem telesu in prišla na svet, da razkrije svojo ljubezen in mir vsemu človeštvu. Kličem vas k popolnemu zaupanju v Sveto Srce mojega Božjega Sina. On je resnično življenje in resnični mir.

Pridite pred Najsvetejši Zakrament in ga častite, podarite mu svojo ljubezen, posvetite mu svoje življenje in svoje družine. Prosite ga vsak dan milosti, da bi Mu mogli ostati zvesti v teh časih preizkušenj, kjer na svetu kraljuje pomanjkanje vere in molitve, ker so se mnogi moji otroci oddaljili od poti k Bogu, da sledijo posvetni poti in grehu.

Dovolite mi otroci moji, da vas vodim, tako ne boste zapustili mojega Božjega Sina Jezusa. Na koncu bo On prišel z vso svojo ljubeznijo, da vas sprejme v njegovo kraljestvo ljubezni in slave nebes. Kateri živijo v Božji volji Boga, ne bodo imeli hude sodbe, temveč sodbo ljubezni in spokojnosti, ker bodo sprejeti v njegovo Božje Srce z resničnim veseljem in slavo vsega Raja. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ob Naši Gospe se je prikazal Sveti Nadangel Rafael  in Ona je rekla:

Vedno molite k Svetemu Nadangelu Rafaelu in bodite mu bolj vdani, saj lahko pred Božjim Prestolom pridobi velike milosti, blagoslove, ozdravitve in osvoboditve za vas in vaše družine. Ne pozabi teh mojih Materinskih besed.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja