SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.06.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.06.2019 /Manaus-AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, bitka med nebom in peklom, med dobrim in zlim, dosega svojo najvišjo točko. Satanov dim je znotraj Božjega Svetišča, v njegovi Sveti Cerkvi, ker hoče zmanjšati v pepel vse, kar spominja na Stvarnika in njegovo Božansko Ljubezen.

Vse kar sem prerokovala v preteklosti se izpolnjuje v teh časih, praktično v teh dneh zmede in velikih krivoverstvih, ki se širijo med zvestimi, ter jih vse bolj oddaljuje od večnih resnic, ki jih je določil moj Božji Sin.

Cerkev, ranjena in poškodovana, zaradi grešnih življenj tolikih škofov in duhovnikov pokvarjenih od poželenja in denarja, bo šla  skozi njen  najbolj boleč in krvav trenutek, ko bodo izkrivljeni ljudje, ki jih vodi satan, peljali v smrt mnoge od njih in mnoge posvečene osebe, ker niso bili zvesti in poslušni Gospodu.

Satanu je uspelo uničiti življenja tolikih Božjih ministrov s posvetnim življenjem in brez molitve.

Mnogi se ne morejo rešiti njegovih smrtnih krempljev in se ne morejo več dvigniti v Božji milosti, ker se več ne spovedo. Za mnoge med njimi ne obstaja več bolečina in iskreno kesanje grehov.

Moj sin, daruj mnoge molitve in zadostitve zanje. Samo tako bodo mnogi lahko dobili žarek svetlobe iz usmiljenega Srca mojega Božjega Sina, ki jih prisilil, da bodo premislili o svojem napačnem ravnanju in bodo mogli videti nevarnost v kateri je njihova duša, če se ne skesajo in zadostijo za njihove številne zločine in grehe.

Dajem ti moj blagoslov in moj mir. Ostani v mojem miru in vedno v mojem Brezmadežnem Srcu, tvojem varnem zatočišču: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja