SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 09.06.2010 /Manaus-AM

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 09.06.2010 /Manaus-AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, danas govorijo o Binkoštih, prosijo luč mojega Svetega Duha, a On ne bo mogel nikoli priti k tistim, ki ne ljubijo resnice in, ki podpirajo dela zla.

Moj Duh se ne more spustiti na srca, ki se pretvarjajo in kažejo mnogim svetost, a notri v njihovih dušah so bolj pokvarjeni kot pokvarjeno meso.

Moj Duh je svetost in za duše prosi enako: sveto življenje, očiščeno in okopano v moji predragoceni krvi, življenje, ki zapusti vse napačne stvari ob strani, da sledi moji poti in posluša moj glas.

Samo v teh dušah bo mogel moj Sveti Duh delovati: kjer je molitev, kjer je zadoščevanje in kesanje za grehe, kjer je moga Beseda sprejeta in živeta kot želim za moje resnične apostole, da pričujejo vsem, ki potrebujejo luč in božjo milost.

Samo v teh dušah bo mogel Sveti Duh delovati: Duše z lažnim srcem, ki si izmišljajo zlo, ki imajo dvojno življenje, z eno nogo na moji sveti poti in z drugi na satanovi poti, ne bodo mogle nikoli prejeti in niti sprejeti mojega Svetega Duha.

Bog govori, vendar ni niti slišan in niti sprejet. Satan govori in moje ljudstvo ga sprejme in v praksi živi njegove smrtne nauke.

Kako se je človeštvo pustilo preslepiti in strašno padlo do stopnje,  da je zamenjalo večno življenje za peklenski ogenj.

Naj duše, ki mi resnično služijo in me ljubijo prosijo za darove mojega Duha in jih bodo prejeli v globino.

Pozoren sem na glas vseh, ki kličejo mojo božansko pomoč in so poslušni zvoku mojega glasu, ki jih kliče k najbolj svetemu življenju.

Pripravljam moj mali ostanek, ločujem dobre od slabih. Srečni tisti, ki so poklicani na svatbo Jagnjeta. Glej, stojim pri vratih in trkam!…. Srečen boš ti, če boš odprl vrata svojega srca.

Blagoslavljam te: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja