SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.02.2020  –  Itapiranga-AM. 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.02.2020  Itapiranga-AM. 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes, da vas blagoslovim, da vas vodim po poti molitve in spreobrnjenja, ki vodi v nebesa, v Srce mojega Sina Jezusa.

Ljubim vas in prihajam, da vam zagotovim varnost in mir. Ne opustite molitve in Gospodove svete poti, da bi si mogli zaslužiti blagoslove in nebeške milosti.

Molite, molite, da bi bili močni v veri, ker se bodo dogajale velike napake in žalosti znotraj Cerkve, ki  bodo strašno žalili Srce mojega Sina Jezusa.

Molite za Božje služabnike, da bodo zvesti Gospodu, ker živijo bolj za svet kot za Boga in zato jih Satan hoče mnoge povleč v peklenski ogenj.

Moje Srce boli, ko gledam Cerkev mojega Božjega Sina, ki izgublja svojo svetost, da bi postala bolj poganska. Mnoge napake vlečejo mnoge duše na pot pogubljenja. Brez Boga v svojem življenju ne morete zaslužiti nebes. Nebo je za tiste, ki živijo po Božji volji in njegovih svetih naukih, ki jim dajo večno življenje. Vrnite se, vrnite se k Bogu, v nasprotnem primeru bo svet udarjen z Gospodovo roko, ki bo padla in močno ranila nezveste in neposlušne.

Ne pustite se premagati od sveta in greha, ker vama ne moreta dati niti Božje luči niti večnega življenja. Pripadajte Bogu, da vas more on spremeniti v svoje resnične apostole, ki sledijo njegovim korakom in so luč vsem ljudem.

Otroci moji,  vedno sem ob vaši strani, da osvetljujem vaše korake. Posvetite se vsak dan mojemu Brezmadežnemu Srcu in naučila vas bom biti Bogu zvesti  do konca.
Bojujte se za nebesa. Bojujte se za večno življenje in ne za življenje na tem svetu, ki vam ne more dati resnične sreče. Zapomnite si: kdor hoče svoje življenje pridobiti, ga bo izgubil, a kdor izgubi svoje življenje zaradi ljubezni do mojega Sina in Evangelija, ga bo rešil za večno življenje.

Živite za Boga in boste vedno imeli njegov blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega

Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja