SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.02.2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.02.2020 – Manaus-AM.

Sveta Mati je prišla veličastna in polna ljubezni. Njena brezmadežna prisotnost nam vedno da moč in mir. Njen materinski pogled vedno pazi na naše korake, da nam vedno pomaga izpolniti Božjo voljo. V tej noči nam je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati sem tu, da vas vodim k Bogu, ker On želi vaše spreobrnjenje in večno zveličanje.

Molite, da bi vedno ostali na sveti Gospodovi poti. To je pot mnoge molitve, odpovedi, žrtev in kesanja, ker tako se boste naučili ljubiti in odpustiti.

Ne oddaljite se od mojega Brezmadežnega Srca zaradi grehov, ki žalijo  mojega Sina Jezusa. Zaskrbljena sem za usodo sveta in vaših družin, otroci moji.

Mnoge nesreče bodo močno ranile mnoge moje otroke, ker me ne poslušajo, ostajajo gluhi in s svojimi srci otrdelimi kot kamen.

Postavljam se med vas in mojim Sinom in ga prosim usmiljenja, da vas ne kaznuje zaradi neposlušnosti in nehvaležnosti mnogih med vami, ne da bi popravili. Ne utrudite se moliti. Naj bo molitev življenje in luč v vaših domovih, da bi radi bili z Bogom in bili vredni Njegovih božjih milosti in blagoslovov.

Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom nam je Sveta Mati dejala:

Bodite vedno pripravljeni v milosti Božji, s pogosto spovedjo in obhajilom. Poslušajte moje klice, živite kot vam pravim: za vaše dobro, ljubljeni otroci. Na svidenje kmalu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja