SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01. 09. 2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01. 09. 2018

Sveta Mati je danes prišla iz nebes sijoča, bolj svetleča od sonca, s svojimi odprtimi rokami, tako kot je na čudodelni svetinji. Imela je dolg bel plašč in obdana z mnogimi Angeli. Danes je bil ob njej moj bratec Quirino, ves oblečen v belem. Nekega dne kot danes, pred 29 leti je odšel v nebesa. Danes ga je naša Gospa pripeljala s seboj, ker moj brat prosi pred Božjim prestolom za njeno delo in za mojo družino.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in vas neizmerno ljubim in neutrudno kličem k Bogu, ker želim vaše spreobrnjenje in srečo.

Molite, otroci moji, veliko molite za svoje družine, za ves svet za rešitev duš. Časi, ki sem jih prerokovala v preteklosti se odvijajo v današnjih dneh, ko mnogo Božjih služabnikov hodijo po poti neposlušnosti in zavračanja Boga, ter tako odpeljejo mnoge duše na pot, ki vodi v pekel.

Molite za Sveto Cerkev, molite za tiste, ki jih je moj Sin poklical, da sledijo poti svetosti, za rešitev njegovega človeštva. Bog je zelo žaljen, ljubljeni otroci. Darujte mnoge molitve in opravljajte žrtve in pokoro v zadoščenje za mnoge grehe, ki so storjeni v svetu.

Poslušajte moj materinski klic. Ne zakrknite in ne zaprite svojih src mojemu glasu. Jaz vas ljubim in ne želim vas videti trpeti, ampak se bojujem vsak dan za vašo srečo in srečo vaših bratov na vsem svetu. Obrnite se k Bogu skesanim in iskrenim srcem in on vam bo odpustil. Ne bojte se. Jaz sem tu, da vam pomagam, da vas blagoslavljam in usmerjam v vsem. Veliko molite k Svetemu Duhu, da vam pokaže kaj morate delati, kaj morate govoriti in čemu se morate odpovedati za njegovo božjo ljubezen.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja