SPOROČILO JEZUSA 6.2.2015

JEZUSOVO SPOROČILO Z DNE 6.2. 2015

Danes se je Jezus prikazal v veličastvu,  oblečen v belo haljo in pokazal svoj Sveto Srce, ki je žarelo v ognju ljubezni. Ovit je bil v nepopisno lepi luči. Ko sem ga videl se je moje srce skoraj ustavilo od ganjenosti. Njegove odprte roke so nam želele mir. Bil je nekoliko nagnjen v zraku in me gledal s toliko ljubeznijo.

26911111

Moj Mir naj bo z vami!

Jaz, Luč vaših življenj in Luč sveta sem tukaj, da vas blagoslovim. Poslušajte krik mojega  glasu, ki vas kliče k spreobrnjenju. Moj glas odmeva po vsem svetu, da bi povedal človeštvu,  dovolj je grehov!

Pokesajte se medtem, ko se moje Usmiljen Srce odpira in izliva na svet reke ljubezni in odpuščanja. Moje usmiljeno srce goreče želi vaše zveličanje. Ne zanemarjajte svojega odrešenja. Hudič je zvit in vas hoče požreti. Ne popustite pred skušnjavo, ne padite v njegove pasti. Jaz vam dajem milosti nebes tako, da ga lahko premagate.

Zaupajte v priprošnjo in varstvo moje Brezmadežne Matere, Kraljice Nebes. S kako veliko ljubeznijo prihaja na Zemljo, da vam govori za blagor vaših duš in koliki so nehvaležni in gluhi za njen glas.  Molite zanje, da bi mogli sprejeti sporočila, ki jih daje z ljubeznijo.

Kdor je postal gluh za glas Moje Matere bo padel in kdor zapira srce za njeno ljubezen bo trpel. Povem vam, bodite poslušni in ubogljivi tako kot je moja Mati. Posnemajte jo in ne boste hodili v temi.

Vrnite se na svoje domove z mirom naših Svetih Src: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

V svojem srcu sem čutil, da moram moliti Slavo in molil sem v čast Jezusovih ran za vse bolnike in prosil za njihovo ozdravljenje. Čutil sem  da moram prositi Jezusa in on je ljubeče poslušal molitve namenjene Njemu. Z lepim nasmehom nam je dal blagoslov.

One thought on “SPOROČILO JEZUSA 6.2.2015”

  1. Hvala Jezusu za ljubeče poslušanje naših molitev in prošenj.Hvala Jezusu za lep nasmeh in blagoslov….v čast njegovih ran za vse bolnike za ozdravljenje.Dobri Jezus”Zaupam vate”AMEN.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja