SPOROČILO JEZUSA 2.6.2018

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 02.06.2018 Itapiranga-AM 

Po molitvi rožnega venca je kip Kristusa Križanega oživel. Glava se je premaknila in obrnila k meni in Jezus na križu se je prikazal z ranami in izranjen. Iz njega je izhajala zelo močna luč, bolj svetla kakor sonce. Jezus me je gledal in dejal:

Sin moj, glej na moje rane, rane ljubezni in bolečine. Moje telo je bilo ranjeno in prebito zaradi grešnikov, toda grešniki se nočejo skesati. Trpim, jokam zaradi njihovih grehov, toda mnoga srca so trda, brezčutna do mojih solz in solz moje Svete Matere.

Brazilsko ljudstvo je postalo nehvaležno, neposlušno in hladno z mojim Božanskim Srcem. Pravim ti: jaz bom prečistil Brazilijo intenzivno, ker me Brazilija neprestano žali s toliko nezvestobo, nečistostjo, kriminalom in žalitvami.

Uporni in nepošteni ljudje, ki želijo maltretirati, krasti, lagati in izkoriščati. Ljudstvo, ki se ne upogne, ki se ne očiščuje in ki me ne sliši in niti ne sliši moje Svete Matere.

Z bolečino, s krvjo in z jokom  bom prečistil brazilsko ljudstvo, ki živi samo za minljive radosti, kakor neumni ljudje, ki zanemarjajo rešitev lastne duše.

Molite, molite, molite, da bi se mogla srca čim prej odpreti, da bi ljudstvo postalo lačno za Božjo Besedo, sicer bo lakota minila dokler me ne bodo iskali in me želeli z ljubeznijo.

Prejmite moj blagoslov in moj klic v svoja srca in moje usmiljenje vas bo objelo. Mnogi bodo želeli priti na to mesto v času žalosti in obupa, vendar ne bodo, ker so bili uporni, neverniki in trdega srca.

V tem trenutku sem videl, da se je prikazalo ob vznožju križa veliko, veliko ljudi. Jokali so, bili prizadeti in trpeli. Ti ljudje, ki mi jih je Gospod v tistem trenutku pokazal ob vznožju križa so bili iz mnogih krajev,  a oni so bili na svojih domovih in govorili Gospodu: Odpusti mi Gospod, ker sem dvomil, ker nisem verjel, ker te nisem poslušal!… Vse je bilo res in jaz sem te zapustil in zapustil Našo Gospo, zaprl moje srce za tvoj glas in njen glas!… Jezus je s križa gledal te ljudi z resnostjo in strogostjo. OnI so želelI iti v Itapirango a niso moglI!

Moli, moli, samo tako morem oddaljiti žalost in trpljenje, ki bo kmalu prišlo. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja